Antena Căutare

Seful vamii Mihail Kogalniceanu din Constanta, prieten cu Mircea Basescu

Seful vamii Mihail Kogalniceanu din Constanta, Iulian Teseleanu, a recunoscut prietenia sa cu fratele presedintelui, Mircea Basescu. Mai mult, seful vamii Mihail Kogalniceanu a precizat ca a fost invitat la botezul lui Bercea Mondial.



In ultimele doua saptamani, au avut loc descinderi la Vamile Albita, Siret, Naidas, Stamora-Moravita si Oravita. Peste o suta de persoane acuzate de contrabanda sunt in arest preventiv, iar alte cateva zeci sunt cercetate in libertate.

Fratele presedintelui Traian Basescu are relatii de prietenie si cu Bercea Mondial, capul lumii interlope din Olt, cei doi fiind incuscriti. Mircea Basescu a botezat-o pe nepoata lui Bercea, intr-o biserica de cartier din Constanta.

De altfel, Bercea Mondial s-a lsi laudat in fata procurorilor care l-au arestat cu relatiile sale cu familia prezidentiala. Potrivit Tribunalului Olt, Bercea este convins ca nu va ajunge sa fie pedepsit pentru faptele sale datorita stranselor legaturi cu Traian Basescu.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

VIDEO! Un tanar a fost impuscat de un politist in Corbeanca... DNA, la ora bilantului: 2010 - un an cu plusuri, dar cu mai putine cauze rezolate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x