Antena Căutare

Sfântul Alexandru 2019. Cele mai frumoase urări și mesaje pentru cei dragi

Sfântul Alexandru se sărbătorește înm fiecare an pe data de 30 august.Care sunt numele care se serbează de Sfântul Alexandru și care sunt cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Alexandru

Sfântul Alexandru 2019. Cele mai frumoase urări și mesaje pentru cei dragi
Sfantul Alexandru

Sfântul Alexandru se sărbătorește înm fiecare an pe data de 30 august.Care sunt numele care se serbează de Sfântul Alexandru și care sunt cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Alexandru

Pe 30 august are loc una o sărbătoare importantă din calendarul ortodox, Sfântul Alexandru.

De Sfântul Alexandru sau “protectorul omenirii”, așa cum este numit, își serbează onomastica toți cei care poartă numele de Alexandru și Alexandra, dar și derivatele acestor nume importante.

Ce semnificație are numele de Alexandru

Semnificația numelui Alexandru este: “care îi apără pe oameni”. Persoanele care poartă numele Sfântului Alexandru sunt descrise drept persoane dominante, cu puternice argumente, cu un simț ascuțit al afacerilor și o ambiție puternică.

Ce nume se serbează de Sfântul Alexandru

De Sfântul Alexandru se serbează numele de Alexandru și Alexandra, dar și derivatele din aceste nume:

Alexandra; Lixandra; Lixandru; Lisandru; Lisandra; Sandra; Sandru; Lexi; Alecu; Alexandrin; Alexandrina; Alessandra; Sandu; Sanda; Sănducu;

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Alexandru

  • Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales multă dragoste! La Mulți Ani
  • Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.
  • Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru să fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales cu multă dragoste! La Mulți Ani, Alexandru!
  • La mulți ani, Alexandra. În viată să te împiedici de un bolovan de noroc, să calci într-o baltă de fericire, să te stropești din cap până în picioare cu iubire și să fii sănătoasă!
  • De ziua numelui iți doresc, și nu numai, tot ce-mi doresc mie! Să fii sănătos, bogat și cumpătat! La Mulți Ani!
  • Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!
  • Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La Mulți Ani”! Să ai parte de multă sănătate, multe realizări şi tot ce îți dorești lângă cei dragi!
  • Ne gândim cu toții la tine și, pentru ca astăzi este o zi specială, îți urăm un sincer “La Mulți Ani”!
  • Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, Să ai în viață numai flori, noroc și bucurie! La Mulți Ani! Îți urez “La mulți ani”, pentru ca porți acest nume!
  • Fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți sa iți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară!
  • Citește și: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Alexandru. Când se sărbătorește

Rugăciunea Sfântului Alexandru

“Noi, turma ta, prin vitejia ta, ierarhe, izbăvindu-ne de mărirea idolească a celor necredincioși, mulțumim ție și cântăm cântare pentru biruință. Celui ce a doborât pe Arie și, cu totul, a legat limbă filosofului, grăim: Bucură-te, Sfinte Ierarhe Alexandre!”

Ce se spune despre cei care poartă numele de Alexandru

Sociabile, independente, optimiste, joviale, despre persoanele cu numele Alexandru se spune că sunt îndrăgostite de libertate. Sunt firi energice, distinse, seducătoare, înzestrate chiar cu o anumită carismă. Mereu cu zâmbetul pe buze, Alexandru se face repede remarcat și îndrăgit. Îi place să comunice și apreciază în mod deosebit activitățile în echipă. Tandru, sensibil și generos, Alexandru încearcă să fie mereu pe placul celor din jur.

Despre Alexandra se crede că este puternică, ambițioasă și curajoasă. Partenerul ei de viață trebuie să fie la înălțime! Știe să fructifice șansele care i se oferă și poate face carieră în domenii precum finanțe, justiție, audiovizual, jurnalism sau sport.

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Alexandru. Când se sărbătorește... Invazie în toată țara! Ce trebuie să faci dacă te-a ciupit tigrul platanului! Insecta face ravagii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x