Antena Căutare

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani!

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani de ziua onomastica. 

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani de ziua onomastica.

În calendarul creștin ortodox din 30 august este sărbătorit Sfântul Alexandru, motiv pentru care mii de români își serbează ziua de nume.

Sfântul Alexandru, 30 august. Numele sărbătoriților de Sfântul Alexandru, inclusiv numele derivate, sunt următoarele: Alexandra, Alecu, Lexi, Lixandru, Lixandra, Lisandru, Lisandra, Sandru, Sandra, Alexandrin, Alexandrina, Sandrina, Sandu, Sanda, Sandel, Sanducu, Ducu, Dutu, Saşa, Alessandra, Alexuța.

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani! - De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Alex!

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani! - Să-ți dea Domnul sănătate, judecata înțeleapta, viată lunga pământeasca, ce dorești sa se-împlinească!

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani! - Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales multă dragoste! La mulți ani!

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani! - Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani! - La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani! - Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani! - La mulți ani! Fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorita și liniștea interioară.

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani! - Cum Sfântul Alexandru este ocrotitorul omenirii, ție îți doresc să fii mereu alături de oamenii pe care îi iubești și să îi protejezi cu bunătatea ta. La mulți ani, prieten drag!

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani! - Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Alexandru al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La mulţi ani!

Sfântul Alexandru, 30 august! Mesaje de La mulți ani, urări de La mulți ani! - Cineva acolo sus te iubește... cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!

Se schimbă totul! Oricine poate deveni asistenți personali ai persoanelor cu handicap! Suma de bani pe care o pot primi ... Vești cumplite pentru sute de mii de români! Acestea sunt pensiile care scad cu 75%! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x