Antena Căutare

Sinucidere din dragoste

Un tanar in varsta de 21 de ani din judetul Dolj s-a sinucis, in noaptea de joi spre vineri, aruncandu-se in fata unui tren, dupa ce a tras doua focuri, cu un pistol cu gaze, in fosta sa iubita, fata scapand, insa, doar cu rani usoare.

Nicusor Spatarelu a mers, joi seara, intr-un bar din orasul Filiasi unde lucra Oana Vrajitoru (21 de ani), fata cu care avusese o relatie pana in urma cu cateva zile. Tanarul a stat in local pana la terminarea programului de lucru al fostei sale iubite si apoi a incercat sa o convinga pe aceasta sa se impace cu el, fara succes, insa.

"Tanarul a asteptat terminarea programului, dupa care a abordat-o pe fosta lui iubita. in urma unor discutii intre cei doi, el a scos un pistol un pistol cu gaze, tragand inspre tanara doua focuri de arma si ranind-o pe aceasta usor", a declarat agentul de politie Amelia Caprarin, lucrator in cadrul Biroului de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

Tanara ranita a reusit sa se ascunda intr-o magazie a localului si l-a sunat pe fratele ei, care este elev in practica la Postul de Politie din comuna doljeana Bradesti.

Dupa ce e ranit-o pe fata, Nicusor Spatarelu a mers in gara Filiasi si s-a aruncat in fata unui tren, murind pe loc.

Fata a suferit rani usoare si nu a necesitat internare. "Tanara s-a prezentat la spital, insa leziunile acesteia nu au necesitat internare in unitatea medicala", a mai precizat Amelia Caprarin.

Sindicalistii din CNSRL si CSDR s-au retras de la negocierile cu Guvernul... Noua lege a educatiei: zece clase si ore mai putine. Spuneti-va parerea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x