Antena Căutare

Soferul care a accidentat mortal si a ars doi tineri din Neamt a fost prins

Soferul care a accidentat mortal si apoi a incendiat trupurile a doi tineri in Neamt a fost prins de politisti la Targu-Jiu. Barbatul este acuzat de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.


Martorii le-au povestit politistilor ca, dupa accident, soferul a dat foc masinii folosind ziarele pe care le avea in portbagaj. Placutele de inmatriculare au fost scoase si aruncate intr-o fantana.

Politistii incearca sa reconstituie evenimentele. Doi tineri de 31 respectiv 33 de ani, ambii aflati pe scuter, au fost gasiti carbonizati. Una dintre victime era prinsa sub duba arsa, cealalta a fost proiectata pe camp la o distanta de aproape 10 metri.

Soferul masinii care a provocat accidentul fusese dat in consemn la frontiera.

Politistii au descoperit ca masina implicata in accident apartine unor persoane cercetate intr-un dosar penal privind furtul de cabluri.

Opt profesori, raniti intr-un accident in Caras Severin... Vremea se incalzeste in vestul si sudul tarii. Vezi prognoza pe trei zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x