Antena Căutare

Cine este șoferul care a provocat accidentul în care au murit trei persoane, în județul Cluj! Fusese surprins în ipostaze halucinante, cu puțin timp înainte de tragedie

Trei persoane și-au pierdut viața duminică dimineața, la ieșirea din Huedin, județul Cluj, în urma unui accident teribil. 

Trei persoane și-au pierdut viața duminică dimineața, la ieșirea din Huedin, județul Cluj, în urma unui accident teribil.

În urma accidentului teribil au murit trei persoane, șoferul vinovat și alte două persoane aflate în mașina care circula regulamentar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform presei locale, șoferul responsabil pentru producerea accidentului cumplit ar fi Simion Moldovan, un fost poliţist dat afară din sistem pentru comportament inadecvat şi pentru că ar fi fost prins beat la volan, iar informația a fost confirmată, ulterior, de IPJ.

Tânărul ar fi intrat în atenţia presei după ce ar fi fost filmat într-o stare avansată de ebrietate sau sub efectul unor substanţe interzise, la sfârşitul lunii august, în curtea unor prieteni, în timp ce zace inconștient lângă un autoturism, scrie Observator.

Aproape 8.000 de amenzi într-o singură zi. Mii de șoferi au fost sancționați pentru o greșeală pe care o faci și tu!... Peste 450 de mii de tineri se pregătesc să înceapă viața de student! Ce trebuie să știe despre prețul chiriilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x