Antena Căutare

Soția unui bărbat mort după ce a băut spirt, declarații revoltătoare: ”Beau și eu, dar numai ”Mona”, vodka e apă, iar romul colorant”

Zece persoane dintr-o comună din Iași au murit după ce au băut spirt contrafăcut. Soția unuia dintre bărbații decedați a declarat, fără nicio jenă, că și ea consumă spirit, însă doar un anumit brand. 

Soția unui bărbat mort după ce a băut spirt, declarații revoltătoare: ”Beau și eu, dar numai ”Mona”, vodka e apă, iar romul colorant”
Soția unui bărbat mort după ce a băut spirt, declarații revoltătoare: ”Beau și eu, dar numai ”Mona”, vodka e apă, iar romul colorant”

Soția unui bărbat mort după ce s-a intoxicat cu spirt contrafăcut a mărturisit că a scăpat de moarte cu puțin noroc. Mai exact, ea le-a declarat reporterilor BZI că în ziua în care soțul ei a băut spirtul ucigaș, ea a băut vin și s-a culcat în „porumbar”.

Agafia Teofan (50 de ani), soția unui ieșean mort după ce a băut spirt contrafăcut, a recunoscut că la ei în localitate, consumul spirtului sanitar este o practică frecventă. A fost măritată timp de 25 de ani, însă de câteva zile cei doi soți au fost despărțiți de moarte pentru totdeauna. Însă nu pare o pierdere prea mare pentru femeie. Ea a povestit cum o mare nenorocire s-a abătut peste sat după ce spirtul contrafăcut a ajuns în magazine. Despre soțul ei, însă, ea a spus doar că era bolnav, iar spirtul contrafăcut nu a făcut decât să-l trimită mai repede pe lumea cealaltă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine sunt ieșenii care au murit, după ce au băut spirt contrafăcut! „Erau muncitori, nu depravați!” - VIDEO

”El a băut spirt în ziua aia…Sante…nu Mona. De când e cu boala asta în țară, Mona s-a terminat. Nu mai este la magazin, gata. În sat au adus ceva, «Sante» parcă scria pe sticlă. De ăla a băut soțul. Eu în ziua aia am băut vin. M-am dus la magazin și pe el l-am lăsat acasă. Am băut vin și după m-am culcat în porumbar. Cât am dormit eu, el a murit”, a spus văduva cu zâmbetul pe buze.

Cum justifică moartea celor zece persoane: ”au avut ghinion”

Zece oameni din județul Iași au murit după ce au băut spirt contrafăcut. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru că l-au identificat pe producătorul alcoolului. Sunt percheziții la firma la care a fost produs spirtul. Despre această tragedie, însă, Agafia spune că morții au avut ghinion.

Adrian Streinu Cercel atacat dur de un medic: "O femeie a băut apă cu clor la îndemnul lui. Ați auzit bine, a băut clor!"

Eu am scăpat. Puteam să beau și eu atunci… N-am băut. Tre să mai iei câte un pahar când muncești. Nu se poate altfel… Eu spirt gol n-am băut niciodată… Am făcut cu suc, cu apă, jumate-jumate. Altfel nu…”, a completat femeia, potrivit BZi.

Zece oameni au murit din cauza spirtului contrafăcut

Nu mai puțin de zece persoane din judeţul Iaşi au murit, intoxicate cu alcool metilic. Oamenii au băut alcool sanitar contrafăcut. Marfa a fost distribuită mai multor magazine săteşti de către o societate din Iași. Proprietarul firmei cumpărase spirtul de la un furnizor din București.

Primele suspiciuni au apărut după ce 10 persoane din județul Iași au murit în intervalul 15-24 aprilie, după ce ar fi băut spirt contrafăcut. Polițiștii au demarat o anchetă, iar sticlele cu alcool sanitar nevândute au fost retrase din magazine. În urma analizelor, a fost identificată o cantitate foarte mare de alcool metilic. Patru dintre cele 10 victime sunt din comuna Stolniceni-Prăjescu.

Aproximativ 10 milioane de ţigarete de contrabandă, descoperite într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea... VIDEO. Cozi kilometrice de mașini, în Vama Nădlac. Un nou val de români întră în țară: „Conduc de trei zile, sunt termin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x