Antena Căutare

Cine sunt ieșenii care au murit, după ce au băut spirt contrafăcut! „Erau muncitori, nu depravați!” - VIDEO

Cele zece persoane care au murit, la Iași, după ce au băut spirt contrafăcut, ce conținea metanol, erau „muncitori, nu depravați”, după cum a declarat Hugianu Costel, primarul comunei Stolniceni-Prăjescu.

Potrivit informaţiilor furnizate de medici, toţi au decedat din cauza faptului că au consumat spirtul sanitar contrafăcut.

Ce se întâmplă în corpul tău, dacă bei spirt! Cum poți muri, după doar câteva înghițituri! Medic: „Nu beți așa ceva! Este foarte periculos”

„Se vehiculează aceste decese în comuna noastră. Dar nu ştim dacă din cauza acestui lichid sau din cauza a ceea ce au consumat ei, mâncare sau nu ştiu. Ştiu că alcoolul sanitar este pentru uz extern, nu ştiu ce au găsit ei la analize.

Cei care au decedat nu erau rude, locuiau separat. Erau oameni ai câmpului, îşi munceau pământul, erau legumicultori, deci nu erau nişte depravaţi. Magazinul de unde au cumpărat aparține părinților unui consilier local.”, a declarat Costel Hugianu, primarul comunei Stolniceni Prăjescu, pentru antena3.ro.

Cum se numește spirtul contrafăcut ce a ucis oameni, la Iași! Cum a ajuns pe piață și cu ce preț a fost vândut

Zece oameni au murit, la Iași, în doar câteva zile, după ce ar fi băut alcool sanitar contrafăcut.

Cum se va relua munca de la birou, pentru românii care lucrează de acasă! Ce se va schimba... Alertă! Cod galben de inundații, în România! Zonele aflate în pericol, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x