Soțul asistentei maternale care o îngrijea pe Sorina, acuzații grave: ”Au luat-o și au fugit cu ea, ca niște hoți!”

Au apărut noi imagini cu Sorina, fetița care a fost luată cu forța de lângă asistenții maternali care au crescut-o în ultimii ani. De asemenea, soțul asistentei maternale a făcut noi declarații. 

Au apărut noi imagini cu Sorina, fetița care a fost luată cu forța de lângă asistenții maternali care au crescut-o în ultimii ani. De asemenea, soțul asistentei maternale a făcut noi declarații.

Astfel, soțul asistentei maternale a declarat că a vrut să adopte fetița, însă i s-a spus că nu îndeplinesc condițiile pentru acest lucru.

Citește și: Oamenii au ieșit în stradă la Baia de Aramă, după ce fetița de opt ani a fost luată cu mascații: ”Sorina merită un loc în România!”

”Noi am vrut de la bun început să adoptăm această fetiță. Cea mai simplă modalitate de a adopta e să devii asistent maternal. La cea de-a doua fetiță ni s-a spus că nu îndeplinim condițiile materiale (...) Ei au luat-o pur și simplu și au fugit cu ea, ca niște hoți (...) Îi implorăm, îi rugăm în genunchi să nu ia fetița care a crescut alături de noi (...) Această doamnă, acest manager de caz a traumatizat nu doar familia mea, ci 30 de asistenți maternali. Cerea 100 de roni de la fiecare. Bonurile valorice le oprea, vă dați seama ce a făcut acest manager de caz, Bogdan Violeta?”, a spus Vasile Șaramăt, soțul asistentei maternale, la Antena 3.

Citește și: O fetiţă de 8 ani, luată de poliţişti din casa asistentului maternal care a crescut-o

În urma intervenției de vineri, Autoritatea Naţională pentru Adopţii, Protecţia Copilului Mehedinţi şi familia adoptatoare au făcut trei plângeri penale, toate pentru ”reținerea fără drept a unui minor” de către asistenta maternală.

Citește și: Românii din SUA ar fi plătit pentru fetița de opt ani luată cu forța de lângă asistenții maternali, din Mehedinți! Unul dintre copiii lor ar avea nevoie de un rinichi

Cazul fetiței din Mehedinți a stârnit un val de emoţie şi controverse, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu fetiţa plângând, înregistrate şi distribuite de familia fostei asistente maternale.

În prezent, Sorina a ajuns la familia care a adoptat-o și au apărut imagini și cu fetița, care pare să fie liniștită.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri