Antena Căutare

Soțul femeii moarte în urma deratizării din blocul de la Timișoara, declarații sfâșietoare: ”Medicii s-au gândit că soția a încercat să se sinucidă!”

Bărbatul care și-a pierdut soția și copilul de trei ani în urma operațiunii de deratizare din blocul din Timișoara a vorbit despre drama pe care a trăit-o. 

Soțul femeii moarte în urma deratizării din blocul de la Timișoara, declarații sfâșietoare: ”Medicii s-au gândit că soția a încercat să se sinucidă!”
Declarațiile făcute de soțul femeii moarte la Timișoara

Astfel, în cadrul unui interviu, bărbatul a mărturisit că medicii au crezut că soția lui a încercat să se sinucidă după moartea copilului.

”Medicii de aici s-au gândit la altă variantă, că dacă copilul a decedat primul, s-au gândit că soția a luat ceva, că s-a pierdut cu firea, ca să se omoare și ea. Când am spus că și mie mi-e rău, de abia atunci au realizat că ceva nu e în regulă de acolo de la bloc. Acum mă simt mai bine, dar în suflet nu mă simt așa bine”, a dezvăluit Teodor Ion Bota, potrivit Digi24.

Stare de urgență în Timișoara! Cel puțin trei morți după o acțiune de dezinsecție în bloc: Un bebeluș de zece zile, printre victime

De asemenea, el a povestit și cum a început drama din viața lui, mărturisind că atât soția, cât și copilul au prezentat aceleași simptome. ”Sâmbătă dimineață, după ce a plecat soția la serviciu, copilul s-a simțit rău. M-am dus la urgențe acolo la noi și domnul doctor care a fost de gardă i-a făcut un consult. Mi-o dat o rețetă. Tot așa s-a simțit. Am telefon după salvare, a venit de la Luis Țurcanu. L-am dus la spital a doua oară. Acolo jos cât am stat mi-au spus că are diabet. L-a mutat la terapie intensivă, acolo a rămas mama cu el”, spune bărbatul.

”Mă sună nevasta și mi-a spus: a ieșit cineva din salon de acolo și a spus că inima lui Darius s-a oprit. Când am auzit asta, eram terminat. Mi-a spus: se luptă ca să-l resusciteze. Și-a revenit, zice, dar încă-l mai resuscitează. A ieșit o doamnă doctor și mi-a spus: ne pare rău, dar copilul s-a dus”, spune bărbatul.

Patronul firmei de deratizare din Timișoara a fost arestat. Acesta este acuzat că a aucis trei oameni cu substanțe extrem de toxice

Și sâmbătă noaptea a început și ea, avea simptomele pe care le-a avut băiețelul. Eu la fel, mă durea, stare de somnolență așa. Nevasta rău, rău și rău. Am dat telefon la salvare. N-au spus nimica medicii. Probabil ceva intoxicație, au spus, dar nu știau nici ei de la ce și de la cum”, spune el.

Doi copii, unul de zece zile și altul de trei ani, dar și o femeie de 29 de ani au murit după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o dezinsecție. Alte 39 de persoane, între care 10 adulți și 29 de copii sunt internați în spital. la momentul actual.

Vâlcea: Anchetă după ce doi poliţişti aflaţi în misiune au fost loviţi, ameninţaţi şi deposedaţi de arme de mai multe pe... Alertă în Covasna! Au fost găsite cadavre de porci domestici într-un lac din apropiere! Ce spun autoritățile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x