Antena Căutare

Spitalele nu au dezinfectanți! Cadrele medicale sunt nevoite să găsească alternative salvatoare, pe care le recomandă și oamenilor de acasă: „Oricine poate face asta”

Lipsa substanţelor pentru dezinfecţie se simte în spitalele din toată ţara, în contextul epidemiei de coronavirus. Furnizorii nu fac faţă tuturor cererilor, aşa că medicii trebuie să găsească alternative.

Spitalele din toată ţara duc o lipsă acută de dezinfectanţi. Pe piață, soluțiile se găsesc cu greu, iar de la declanşarea pandemiei de coronavirus, preţurile oricum au explodat.

În aceste condiţii, un spital din judeţul Brașov a venit cu o alternativă.

În spitalul municipal de la Săcele sunt aproape 200 de cadre medicale. Ţinând cont că suntem în stare de urgenţă, conducerea spitalului a decis că trebuie să se gospodărească singuri. Astfel că farmacia a început să producă în regim propriu dezinfectant pentru mâini.

Miracol divin în plină pandemie de coronavirus! Coroana de spini a lui Iisus Hristos a înflorit! Ce s-a întâmplat, chiar a doua zi!

Dezinfectanții sunt realizați după o rețetă recomandată de Organizația Mondială a Sănătății, iar farmaciștii săceleni susțin că oricine poate să prepare astfel de soluții pentru igienizare.

În Cluj, spitalele primesc sprijin de la profesorii Facultăţii de Farmacie. Dezinfectanţii produşi în laboratoarele de aici ajung gratuit la medici.

Inclusiv în Iaşi, universitarii au transformat laboratoarele în adevărate linii de producţie. Profesorii sunt hotărâţi să continue acţiunea atâta timp cât va fi nevoie, dar totul depinde şi de stocul de materie primă pe care o vor avea la dispoziţie.

Tot ce trebuie să știi despre amânarea ratelor! Ce pași trebuie urmați, data limită pentru depunerea cererilor și ce cap... Scene apocaliptice în Ialomița! Un om și peste 700 de animale au ars de vii, într-un incendiu ce a cuprins o fermă. Ce i...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x