Antena Căutare

Seful de post dintr-o comuna din Mehedinti, acuzat ca foloseste masina de serviciu pe post de taxi pentru soacra

E scandal intr-o comuna din Mehedinti. Seful de post de acolo este acuzat de localnici ca foloseste masina de serviciu pe post de taxi. E adevarat ca nu cere bani pentru serviciile prestate. Dar si-ar fi facut un obicei din a-si duce soacra zi de zi, la munca. Si nu numai

Femeia coboara linistita din masina legii si tranteste portiera. Exact ca un politist adevarat. Numai ca nu intra intr-o sectie de politie. Ci in curtea scolii unde lucreaza ca secretara. In urma femeii, masina de politie pleaca incet. La volan ar sta chiar ginerele ei, sef de post in comuna Braniste.

Si nu ar fi o intamplare. Localnicii spun ca scenariul se repeta in fiecare zi. Cand nu e soacra, sunt altii pe locurile din spate. Si nu e vorba de infractori.

Seful de post este acum de negasit. A inchis sediul si a plecat. Nici soacra politistului nu este mai ieftina la vedere.

Oricum ar fi, superiorii sefului de post nu privesc cu ochi buni activitatea de taximetrist in masina politiei. Au inceput o ancheta interna. Daca reiese ca a savarsit vreo abatere de la regulament, seful de post ar putea fi destituit.

Ucigasul studentei japoneze omorate langa Otopeni, trimis in judecata alaturi de un ofiter de politie judiciara... Cinci masini, implicate intr-un carambol la iesirea din Ploiesti spre Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x