Antena Căutare

Stai MULT ÎN FAȚA CALCULATORULUI? Iată cum trebuie să te protejezi

Cat de des folosesti computerul? Indiferent ca o faci in interes de serviciu sau pentru a te distra, computerul iti poate afecta sanatatea din cauza radiatiilor pe care le emite

Cat de des folosesti computerul? Indiferent ca o faci in interes de serviciu sau pentru a te distra, computerul iti poate afecta sanatatea din cauza radiatiilor pe care le emite. Computerele, precum si celelalte gadget-uri emit unde electromagnetice pe care le “absorbi” fara sa vrei.

Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a preveni efectele radiatiilor de la calculator.

1. Primul pas in prevenirea si reducerea efectelor radiatiilor computerului este sa ai o dieta bogata in vitaminele A si C. Adica alimente precum merele, rosiile, morcovii si ciresele. Aceste vitamine reduc efectele negative ale radiatiilor computerului.

2. Ecranele computerului emit niste substante care pot fi cancerigene. O modalitate de a reduce acest risc este sa ai calculatorul langa un ventilator.


Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

La ce să ne așteptăm JOI și VINERI! Meteorologii au făcut anunțul chiar acum... Ploile torențiale fac ravagii! A fost emis cod PORTOCALIU de INUNDAȚII pe mai multe râuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x