Antena Căutare

Momente înfiorătoare! A plătit 70.000 de euro pe tratamente ilegale pentru a-şi salva copilul. La o săptămână de la intervenție, micuța a fost găsită decedată

Fetiţa ei s-a născut cu o boală incurabilă, iar medicii nu i-au dat nicio şansă. Ajunsă la capătul disperării, femeia a plătit 70.000 de euro pe tratamente ilegale doar ca să-şi salveze copilul.

Micuţa a fost operată cu riscuri maxime, iar medicii au fost şocaţi de ce au găsit. La doar o săptămână de la intervenţie, a găsit-o moartă în casă!

„Organele au încetat să mai funcționeze, erau îmbătrânite deja ca la un om de 80 de ani. Medicii nu aveau ce să-i facă din cauza operației, fiind deja operată. Voma sânge, nu putea să respire”, povestește mama copilei.

În ultimele luni de viață, fetița a început să se simtă tot mai rău, erau momente când aceasta nu putea să mai respire. Tatăl fetiței nu a venit la înmormântare.

„I-aș da un singur sfat, să se gândească că copila ei a ales o viață mai bună acolo unde s-a dus și că aici pe pământ i-ar fi fost foarte greu. În momentul în care copiii se nasc cu handicap, atât ei cât și părinții trec prin momente grele.” , a explicat un psiholog.

Razie de amploare, în Bucureşti! În vizorul poliţiştilor de la Rutieră sunt şoferii de taxi, dar şi cei care practicã ri... Constanţa: Peste 50 de poliţişti continuă căutările în cazul băiatului dispărut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x