Antena Căutare

Starea celor 6 bebelusi arsi in Giulesti: Urmatoarele 10 zile sunt hotaratoare!

Urmatoarele 10 zile sunt hotaratoare pentru cei sase bebelusi, victime ale incendiului de la Giulesti. Purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu a anuntat ca starea micutilor este in cotinuare grava, dar stabila. Unul dintre bebelusi ramane intubat. Cat despre arsurile suferite de acestia, cele superficiale s-au vindecat, dar raman ranile profunde care acopera suprafete mari.

Constantin Bostan este in starea cea mai grava. Sistemul lui respirator este ars, asa ca este ajutat de aparate. Tatal lui nu a inchis ochii de cinci nopti.

O echipa de peste 100 de oameni are grija de cei sase. Sunt medici neonatologi, de la terapie intensiva si chirurgi plasticieni. Inauntru, cate o asistenta sta permanent la capatul fiecarui incubator. Din trei in trei ore, bebelusii primesc lapte.

Medicii le schimba permenent tratamentul, in functie de cum respira, cum reactioneaza si ce arata monitoarele.

De celalata parte sunt parintii bebelusilor care au murit. Pentru ei nu mai exista vreo speranta. Familia Georgetei Mihaela, una dintre fetite, este distrusa. Oamenii privesc neputinciosi prima si ultima fotografie a copilei facuta cu nici o jumatate de ceas, inainte de a se dezlantui infernul. Dormea linistita dupa nastere.

La o saptamana dupa ce i-a murit copilul, mama fetitei este sedata si nu a fost nici la inmormantare. Familia a dat hainutele, patutul si tot ce cumparasera pentru Georgeta.

Parintii bebelusilor morti vor sa li se faca dreptate si cei vinovati sa fie pedepsiti pentru chinul copiilor lor.

Alerta! Plajele romanesti ar putea disparea, in 20 de ani, din cauza eroziunii... Codul Muncii, modificat din toamna. Contracte, si pentru cei care lucreaza cateva zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x