Antena Căutare

Tricolorul de pe clădirea Guvernului dat jos chiar înainte de Ziua Națională a României. Care este motivul

Drapelul României care acoperea clădirea Palatului Victoria a fost dat jos. Acest lucru s-a întâmplat chiar cu o zi înainte de festivitatea celebrării Centenarului Marii Uniri.

Drapelul României care acoperea clădirea Palatului Victoria de uni bune, a fost dat jos cu o zi înainte de Centenarul Marii Uniri! Care este explicația oficialilor:

Drapelul României care acoperea clădirea Palatului Victoria a fost dat jos. Acest lucru s-a întâmplat chiar cu o zi înainte de festivitatea celebrării Centenarului Marii Uniri.
Drapelul uriaș din pânză care acoperea de luni de zile clădirea Guvernului, a fost dată jos, conform declarației secretarului general al Guvernului, deoarece nu a fost suficient de bine ancorată pentru a rezista în condiții meteo nefavorabile: ,,S-a făcut ca urmare a avertizărilor meteo de alatăieri (miercuri - n.r.) şi a faptului că cei de la <Siguranţa în Construcţii> ne-au zis că el nu este o chestiune fixă, cu autorizaţii pentru orice timp şi anotimp, cum sunt reclamele pe blocuri. E o măsură de precauţie care e mai bine să o fi luat, decât să se fi produs un eveniment, că s-ar desprinde şi altceva când e luat de vânt. Am început să ne ferim. Paza bună trece primejdia rea”, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul general al Guvernului, Toni Greblă.

Investiții lăsate în paragină! De doi ani, Timișoara are un patinoar permanent, dar nu îl folosește nimeni... Femeia oferă drept mulțumire pentru gestul lor o cutie cu fursecuri piloţilor. Ei le mănâncă bucuroşi, până când citesc ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x