Antena Căutare

Ultimă oră! Marcel Vela: Suceava şi comunele limitrofe ies din carantină!

Municipiul Suceava şi cele opt comune limitrofe ies de sub carantină, odată cu publicarea în Moniorul Oficial a Ordonanţei Militare numărul 12, a anunțat, miercuri seară, ministrul de Interne Marcel Vela. 

Ultimă oră! Marcel Vela: Suceava şi comunele limitrofe ies din carantină!
Ultimă oră! Marcel Vela: Suceava şi comunele limitrofe ies din carantină!

Ministrul a anunţat, miercuri seară, Ordonanţa Militară 12, precizând că, începând cu publicarea în Monitorul Oficial, se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava şi în zona limitrofă.

În plus, ministrul Marcel Vela le-a mulţumit locuitorilor din Suceava.

„Mulţumesc compatrioţilor din județul Suceava pentru dăruirea şi implicarea lor în această perioadă când, prin tot ce au făcut, au avut grijă de sănătatea celorllaţi. Sunteţi eroii noştri, sunteţi nişte învingători şi pentru aceasta vă mulţumesc”, a mai spus Mercel Vela.

Starea de alertă, aprobată de Parlament! De când va începe, oficial! Ce se va schimba și ce amenzi se vor da

De asemenea, Marcel Vela a atras atenția că românii vor trebui să trateze fiecare zi cu responsabilitate, chiar și după ce va fi ridicată starea de urgență, ce va fi urmată de instituirea stării de alertă.

„Atenție, valul 2 de coronavirus poate veni și în vară!”. Raed Arafat, semnal de alarmă! Ce a declarat despre mall-uri, cinematografe şi zone de food court

„Trebuie să tratăm fiecare zi cu responsabilitate. Știm exact ce avem de făcut - să respecăm toate indicațiile, de la respectarea distanțării, până la spălatul pe mâini”, a spus Marcel Vela.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

„Atenție, valul 2 de coronavirus poate veni și în vară!”. Raed Arafat, semnal de alarmă! Ce a declarat despre mall-uri, ... Previziune cumplită de la OMS! Ce se poate întâmpla cu noul coronavirus, în următoarea perioadă! „Este important să fim ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x