Antena Căutare

Suferință fără margini! Cinci surori au rămas orfane de mamă înainte de Crăciun. Femeia de 26 de ani aflase că are leucemie acum trei luni

Destin tragic pentru o tânără de 26 de ani, mamă a 5 fetiţe. Diagnosticată cu leucemie, în urmă cu câteva luni, aceasta s-a stins pe patul de spital, la Iaşi.

Destin tragic pentru o tânără de 26 de ani, mamă a 5 fetiţe. Diagnosticată cu leucemie, în urmă cu câteva luni, aceasta s-a stins pe patul de spital, la Iaşi.

Tatăl a rămas acum singur pentru a avea grijă de copile. Nu vrea să le înstrăineze şi este dispus la orice sacrificiu pentru a-şi ţine familia aproape. Cei care vor să facă o faptă bună de Crăciun, pot face donaţii prin intermediul Fundaţiei "Mereu Aproape".

Era septembrie 2017 când Laura Ionescu îşi povestea durerea. La 26 de ani a aflat că are leucemie. Cinci fete tânjeau după cea care le-a dat viaţă. Se împărţea între casă şi spital. Acum, înaintea Crăciunului, au rămas orfane de mamă.

A rezistat doar la trei sedinte de chimioterapie, apoi a mers doar pe calmante pana s-a intamplat. Acum, rudele cer sprijin pentru cele cinci surori. Cea mai mică are 8 luni, triplete au împlinit cinci ani, iar sora cea mare are doar 8 ani.

Tot greul cade pe umerii tatălui, care a lucrat în Suedia până când soţia s-a îmbolnăvit.

Pe 22 decembrie 1989, bucureștenii au ieşit în stradă şi l-au forţat pe Nicolae Ceauşescu să fugă cu un elicopter... Va fi cel mai cald Crăciun din ultimii ani! Soare, 15 grade Celsius și puțină zăpadă, doar la munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x