Antena Căutare

„Am declarație, frate! Cum să-mi dai 10.000 de lei amendă”?! Scandal uriaș, în plină stradă! Polițiștii au pus la pământ un tânăr, la Galați

Scandal uriaș la Galați, unde un tânăr care se plimba prin oraș și nu avea declarația pe propria răspundere completată corect a început să îi înjure pe polițiști și chiar a încercat să fugă de filtru. A fost însă prins imediat și amendat. Toată scena a fost filmată de prietenul tânărului.

Tânărul a fost oprit de polițiști deoarece trecuse de mai multe ori prin aceeași zonă. Când a fost rugat să prezinte declarația pe proprie răspundere, a spus că a fost la muncă și a mers ulterior la cumpărături.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a devenit agresiv și a început să înjure, motiv pentru care polițiștii l-au imobilizat. Și asta nu a fost tot. Tânărul a încercat să fugă, însă au intervenit jandarmii care l-au prins.

Citește și:

A aflat că este infectată cu noul coronavirus chiar de la președintele țării. Ea a fost „cazul 1”: „Eram confuză, tristă. Numele meu era peste tot”

Scandalagiul s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea Ordonanței Militare și încă una de 1.450 lei pentru nerespectarea indicațiilor polițistilor.

De asemenea, persoana care a filmat întreaga scenă a fost sancționată cu 2.000 lei.

Sursa: Antena 3

Când va relua ANAF popririle! Cât timp le rămâne datornicilor până vor fi nevoiți să plătească... Decizie de ultimă oră în România, după creșterea numărului de cazuri de coronavirus din România. Cine sunt românii care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x