Antena Căutare

Tatăl lui Meghan Markle dorşte să se întâlnească cu Regina Elisabeta a II-a

Thomas Markle este tatal lui Meghan Markle, proaspata sotie a printului Harry. Domnul Markle nu inceteaza sa ii creeze probleme fiicei sale. După numeroase scandaluri provocate in presa, Thomas s-a gandit ca ar fi timpul sa o cunoasca si el pe Regina Elisabeta a II-a.

Thomas Markle este tatăl lui Meghan Markle, proaspăta soţie a prinţului Harry. Domnul Markle nu încetează să îi creeze probleme fiicei sale. După s-a aflat că luat bani de la presă pentru a da câteva declaraţii şi a lipsit de la nunta fiicei sala din motive medicale, Thomas s-a gândit că ar fi timpul să o cunoască şi el pe Regina Elisabeta a II-a.

Thomas Markle, a spus că se simte pus „la colţ” de familia regală britanică, adăugând că după interviul acordat televiziunii ITV nu a mai vorbit cu fiica sa sau cu cineva care aparţine familiei regale. Se pare că acest lucru l-a nemulţumit profund şi a dat o nouă declaraţie în care critică o întâlnire viitoare dintre Elisabeta a II-a şi Donald Trump: „Dacă regina este dispusă să se întâlnească cu arogantul şi insensibilul preşedinte al nostru, nu are nicio scuză să nu se întâlnească cu mine. Nu sunt nici pe departe atât de neplăcut”

Întâlnirea lui Donald Trump cu Regina Elisabeta a II-a este programată pentru data de 13 iulie în timpul vizitei lui Trump în Marea Britanie.

Sursă: agerpres.ro

ACCIDENT pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, din cauza ploii torențiale! Două persoane au fost rănite... Se dau bani de la stat! Ce trebuie să faci pentru a primi peste 2.000 de lei în fiecare lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x