Tatăl Mădălinei Manole și-a reîntâlnit, în sfărșit, fiica. Ion Manole pierdut lupta cu boala

Tatăl Mădălinei Manole și-a reîntâlnit, în sfărșit, soția și fiica. Ion Manole pierdut lupta cu boala.

Tata Madalina Manole

După zile în șir în care a luptat cu virusul ucigaș, tatăl Mădălinei Manole nu a mai avut putere. Acesta și-a pierdut viața la 77 de ani.

A fost internat cu COVID-19, iar starea lui s-a agravat extrem de repede astfel încât medicii nu au mai putut face nimic.

„DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”, a scris Marian Manole, fratele regretatei cântărețe.


„Cand am iesit, nu l-am gasit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicatie. Eu cat am stat in spital, familia nu a avut dreptul sa vina sa il vada. Nu avea niciun simptom de COVID, nu a facut febra, nu tusea, nu respira greu. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte sa fie depistat pozitiv.

Nu am luat eu legatura cu spitalul din Focsani, cei de aici au sunat la distributie. Iar cei de aici le-au zis ca este un loc liber. E foarte greu. Sper sa nu se agraveze starea lui de sanatate, dar deocamdata mi s-a spus ca este destul de bine, dar ii trebuie de urgenta Terapie Intensiva. Iar dansii de la Spitalul judetean au zis sa mai asteptam putin. (…).

Ieri dimineata (n.r.: miercuri dimineata) a aflat, cand l-am dus cu salvarea de urgenta. Eu am iesit din spital vinerea trecuta, dupa ce am stat 12 zile cu o forma mai usoara de COVID. Mi-e teama pentru ca am vazut ce se intampla cu oameni de varsta lui, dar stiu ca este puternic si va depasi faza asta. Ma gandesc la cei care mi-au bagat sora in groapa, care au bagat-o si pe mama si care vor sa il bage si pe el si s-ar bucura. Dar nu mor caii, cand vor cainii”, povestea fiul acestuia conform Capital.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri