Antena Căutare

Tatal premierului Emil Boc a decedat

Tatal premierului Emil Boc a murit in aceasta seara la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, anunta televiziunile de stiri. Ioan Boc a suferit un accident vascular in urma cu aproximativ doua saptamani.

UPDATE 20.10: Premierul Emil Boc a ajuns la Palatul Victoria pentru a conduce sedinta de Guvern, urmand ca peste aproximativ doua ore sa plece spre Cluj-Napoca.



"Starea pacientului Ioan Boc este stabila, in conformitate cu varsta de 87 de ani si cu patologia cardiaca a acestuia. A fost internat inca de marti si va ramane internat cat timp este nevoie. A fost vizitat vineri la spital de catre premierul Emil Boc"
, declara, la acea data, directorul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj Napoca, Sanda Patrichi.

In noiembrie, Ioan Boc a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afectiune pulmonara. El a fost externat dupa cateva zile, timp in care i-au fost facute mai multe investigatii si i s-a recomandat un tratament.


Tatal lui Emil Boc avea 87 de ani si a mai suferit doua comotii cerebrale.


sursa foto: Mediafax

Zeci de copii, internati la spitalul din Satu-Mare cu rujeola si rubeola... Scandal la Pechea: Un tanar a fost impuscat de un jandarm dupa ce si-a atacat mama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x