Antena Căutare

Teleorman: Un elev a ajuns la spital dupa ce a fost "strans in brate" de un coleg

Rar mai trece o zi fara sa auzim de un incident violent in scolile noastre. Iar institutiile de invatamant au ajuns parca teroarea parintilor. Cel mai recent caz este cel al unui elev de clasa a noua, din Teleorman, care a ajuns in stare critica la spital dupa ce, spun autoritatile, ar fi fost strans prea tare in brate de un coleg. 

Rudele spun ca a fost bataie. Autoritatile pun totul pe seama unui accident, din joaca. Cert este ca elevul de clasa a noua ranit destul de grav. Maxilarul rupt si capul spart l-au tinut pe baiat multe zile in spital.

Evident, toata lumea a incercat sa afle ce s-a intamplat. Totul ar fi pornit de la o imbratisare intre colegi. Una prea stransa, se pare. Politia a vizionat imaginile de pe camerele din scoala si a ajuns la aceeasi concluzie: accident din joaca.

Autoritatile vor deschide, totusi, un dosar penal ca sa afle ce s-a intamplat acolo. Baiatul a fost operat la maxilar si hranit artificial aproape o saptamana. Va fi externat in cursul zilei de astazi.

Fumezi, deci muncesti mai putin. Vezi aici care este legatura!... Hunedoara: 200 de oameni s-au batut pe ajutoarele de la Uniunea Europeana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x