Antena Căutare

Tentativa de sinucidere la doar 12 ani

Durere mare pentru o mama din Arges. Femeia traieste de ieri un cosmar. Baiatul ei de numai 12 ani a incercat sa se spanzure de un copac, iar acum este in coma la spital. Copilul a suferit un dublu soc: odata din cauza stransorii funiei, iar apoi din cauza ca a cazut in cap de la 4 metri dupa ce mama lui s-a repezit sa ii taie sfoara.

Baiatul de 12 ani se afla in prezent in stare grava, iar femeia stie ca doar rugaciunile il pot aduce inapoi. Nu se stie deocamdata ce l-a impins pe baiatul de doar 12 ani sa se suie in copac si sa incerce sa-si puna capat zilelor.

"Copilul este in coma de gradul 3, momentan stabil hemodinamic. A fost o tentativa de suicid prin spanzurare si a suferit si un al doilea soc in omentul taierii funiei", a declarat un mdic de pe Ambulanta.

Fiindca situatia baiatului este grava, medicii din Arges au decis sa-l trimita pe baiat in Bucuresti cu un elicopter. Familia copilului incearca acum sa vada de ce copilul a avut ganduri de sinucidere.

Medicii spun ca baiatul are sanse de supravietuire, insa ar putea ramane cu sechele pentru tot restul vietii.

Dumnezeu i-a aprobat "demisia" lui Mile... Cascadorii rasului! Politistii s-au lovit intre ei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x