Antena Căutare

Titularizarea, eșec total și la case mari. Cum a ratat-o ministrul Sportului, de două ori la rând, cu 2, 75 și 5, 25

Constantin Bogdan Matei, actualul ministru Tineretului și Sportului a ratat de două ori titularizarea, cu note de 2, 75 și 5, 25. 

Titularizarea, eșec total și la case mari. Cum a ratat-o ministrul Sportului, de două ori la rând, cu 2, 75 și 5, 25 Galerie
consatntin bogdan matei

Examenul de Titularizare 2019 este susținut azi, 17 iulie 2019, de peste 30. 000 de profesori. Istoria ne învață că, în fiecare an, Titularizarea este o corvoadă pentru mulți dintre profesorii care vor să obțină un post pe o perioadă nedeterminată în învățământ. O spun răspicat notele mici obținute an de an, când mai mult de jumătate dintre candidați nu reușesc să ia notă o de trecere... Este și cazul actualului ministru al Tineretului și Sportului, pe nume Constantin Bogdan Matei, care, în trecut, a ratat de două ori titularizarea, cu note de 2, 75 și 5, 25. Performanța notei de trecere a venit abia la a treia încercare. De la finele lui 2018 încoace însă, el conduce destinele sportului românesc...

La examenul de Titularizare 2019 s-au înscris anul acesta peste 30.000 de profesori care vizează un post la catedră pe o perioadă nedeterminată. Subiectele sunt de nivel mediu, cu timp de efectuare de patru ore, iar nota de trecere trebuie să fie minimum 7. În trecut, asta nu i-a ajutat prea mult pe profesori, care mai puțin de jumătate au reușit să obțină calificativul ”admis”, existând toate premisele ca și anul acesta istoria să se repete.

Titularizarea a fost o piază rea și pentru actualul ministru al Tineretului și Sportului, pe nume Constantin Bogdan Matei, care în trecut a avut de ceva de pătimit până să ajungă titular la catedra de sport. Primele două încercări la Titularizare i-au adus note de 2, 75 și 5, 25.

Cum a ratat Constantin Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, Titularizarea

Rezultatele slabe la Titularizare nu miră pe nimeni. Statistic vorbind, anul trecut, doar 47,40% dintre candidaţii care au susţinut proba scrisă la acest examen au obținut nota șapte sau peste șapte, adică notă de trecere. Mergând și mai în trecut, în 2017, procentul a fost chiar mai scăzut 45,73% (dar, totuși, în creștere cu 1,30% față de 2016. Iar eșecul la Titularizare se întâmplă și case mai mari. Ne amintim în acest sens de actualul ministru al Tinteretului și Sportului, Constantin Bogdan Matei, în vârstă de 38 de ani, care, în trecut, a luat note... ”incompatibile”, ce-i drept, cu aspirațiile înalte ale oricărui individ pe umerii căruia planează prezentul și viitorul sportului românesc.

Titularizarea, eșec total și la case mari. Cum a ratat-o ministrul Sportului, de două ori la rând, cu 2, 75 și 5, 25

Fotbalist modest, așa cum l-a descris presa de specialitate, nedepeșind nivelul de liga a III-a, Constantin Bogdan Matei s-a înscris la Facultatea de Sport, la începutul anilor 2000. După absolvire, actualul ministru al Tineretului și Sportului ajuns la catedră, ca profesor de sport. Și așa a ajuns să se confrunte și el cu examenul de Titularizare, la Educație Fizică și Sport, unde, la prima încercare a picat cu nota 2, 75. Persverent ca orice om de factură sportivă, acesta s-a mai pregătit un an, doar că că a obţinut nota 5,25, rezultat suficient pentru un post de suplinitor, însă insuficient pentru angajarea pe o perioadă nedeterminată în învățământul preuniversitar. Titularizarea i-a reușit, într-un final, obţinând nota de trecere în anul 2012.

De la Titularizarea ratată, la șefia Ministerului

Constantin Bogdan Matei s-a înscris în 2011 în PSD, iar de atunci traiectoria lui a fost una de bun augur, pe plan profesional. A ajuns director de școală doi ani mai târziu, în anul 2016 a ajuns inspector școlar, intrând și pe listele PSD pentru Senat, pe prima poziție. În mandatul de parlamentar, Constantin Bogdan Matei a luat cuvântul de nouă ori în plen, a avut o sigură declarație politică și o singură interpelare, potrivit site-ului Senatului. La 19 noiembrie 2018, premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, noua formulă a guvernului.

Constantin-Bogdan Matei a fost propus atunci pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului. În prezent, Constantin Bogdan Matei conduce destinul sportului românesc...

Rezultatele examenului de Titularizare 2019 vor fi afișate pe 23 iulie 2019. Le urăm succes pe această cale tuturor candidaților!

Citește și:

Subiecte Titularizare 2019 Edu.ro. Vezi pe a1.ro subiecte și bareme la toate disciplinele​

Edu.ro Titularizare 2019: când se afișează rezultatele examenului​

Edu.ro Titularizare 2019: Subiecte și tot ce trebuie să știi despre proba scrisă din 17 iulie

sursa foto: gsp.ro

Un instructor auto din Slatina, prins cu o alcoolemie record, în timpul serviciului! Bărbatul avea elevi în mașină ... Mama și fiul morți în Grecia au fost înmormântați. Rămas fără familie, a strigat lângă sicrie: "Oana, iubita mea, n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x