Antena Căutare

Top anunțuri cu garsoniere de închiriat în București, ordonate după preț

Cauți o garsonieră de închiriat în București? HomeZZ.ro, a realizat un studiu în care sunt clasificate, în funcție de preț toate anunțurile cu garsoniere de închiriat din București

Cauți o garsonieră de închiriat în capitală? Cea mai mare platformă de anunțuri imobiliare HomeZZ.ro, a realizat un studiu în care sunt clasificate, în funcție de preț toate anunțurile cu garsoniere de închiriat din București.

Ofertele sunt variate în funcție de preferințele și bugetele fiecăruia, așadar găsim garsoniere de închiriat de la mai puțin de 150 euro până la 600 euro.

Dacă îți cauți o chirie sub 150 euro, poți alege din cele peste 80 de anunțuri disponibile, în zone ca Berceni, Militari, Drumul Taberei sau Rahova. Iată un exemplu cu o garsonieră de închiriat în zona Apărătorii Patriei. Garsoniera se află la parterul unei case, are 30 mp și este complet mobilată și utilată.

Dacă avem un buget între 150 și 250 de euro, ofertele cresc la mai mult de 3.600 de anunțuri. Putem să alegem din zone ca Dristor, Muncii sau Titan. Mai jos avem un exemplu cu o garsonieră ce se închiriază cu prețul de 245 euro, într-un complex rezidențial din zona Titan. Locuința dispune de tot confortul necesar, iar proprietarul oferă și loc de parcare.

Pentru persoanele interesate de închirierea unei garsoniere în zone ca Timpuri Noi, Decebal sau Vitan, sunt disponibile peste 4.000 de oferte. În aceste zone, proprietarii oferă chirii cu prețuri de la 250 la 400 de euro. Garsoniera prezentată în cele ce urmează se află în zona Nerva Traian, într-un bloc din 2010, la etajul 1 din 8 și dispune de un spatiu de 40 mp. Prețul chiriei este de 300 de euro.

Iubitorii de lux care sunt dispuși să scoată din buzunar sume între 400 și 600 de euro lunar, pot alege din peste 120 de oferte cu garsoniere scoase la închiriat în zone privilegiate ca Aviației, Victoriei sau Universitate. Garsoniera din exemplul de mai jos se află în zona Aviatorilor, este la prima închiriere și dispune de 32 mp într-un decor de lux. O putem închiria contra sumei de 420 euro/lună.

Atunci când te muți cu chirie este important să ții cont de câteva aspecte pentru a nu întâmpina viitoare neplăceri, aspecte cum ar fi: verificarea amănunțită a contractului de închiriere, siguranța cartierului, la ce mijloace de transport în comun ai acces în funcție de nevoile tale, costurile lunare de întreținere și nu în ultimul rând, comunicarea cu proprietarul pentru o colaborare productivă ambelor părți.

Te-ai hotărât în ce zonă vrei să te muți? HomeZZ.ro îți pune la dispoziție peste 8.000 de anunțuri cu garsoniere de închiriat în București din care să alegi ce ți se potrivește!

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. Cazul care a şocat România. Ce notă a primit după CONTESTAŢIE o elevă olimpică notată la exame... Anunț de ultimă oră despre ADMITEREA la LICEU. Tu ți-ai calculat media? CONDIȚIA pe care trebuie să o îndeplinești că să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x