Antena Căutare

Top CINCI cele mai SEXY ZODII! Care sunt cele mai irezistibile și senzuale FEMEI din horoscop

Senzualitate, sex-appeal, eleganță. Asta reușesc să transmită cele mai sexy femei din zodiac, pe care bărbații le adoră și pentru care ar face orice ca să le aibă, conform yve.ro.

Senzualitate, sex-appeal, eleganță. Asta reușesc să transmită cele mai sexy femei din zodiac, pe care bărbații le adoră și pentru care ar face orice ca să le aibă, conform yve.ro.

Care sunt acestea, află mai jos:

Scorpion

Scorpionul este considerat cea mai sexy zodie a horoscopului. Cu siguranţă, ai observat cu câtă pasiune şi stil poate seduce un scorpion, iar acest lucru nu este foarte diferit nici în cazul femeilor. Cu multă încredere în ele, femeile din această zodie se fac imediat remarcate. Mai mult, ele reuşesc să fie extrem de senzuale şi atrag bărbaţii asemenea unui magnet. De aceea, se bucură de atenţie şi au mereu o lista lungă de parteneri din care să aleagă.

Rac

Nativele din zodia rac sunt şi ele considerate extrem de sexy. Cu toate că nu vânează, asemenea, scorpionului, ele se fac remarcate prin atitudinea lor plăcută. Sunt foarte sociabile şi au un simt al umorului bine dezvoltat. Sex- appealul este punctul lor forţe, iar romantismul este o trăsătură pe care o caută la partener. De asemenea, cele din zodia rac sunt înnebunite după sex şi nu se sfiesc să arate şi să spună acest lucru.

Leu

Nativii din această zodie atrag, în primul rând, prin carismă. De aceea, dacă te vei află în preajma unui leu, cu siguranţă nu vei putea să rezişti să nu razi la glumele lui sau să nu îi întorci privirile pline de subînţeles. De asemenea, cele născute sub acest semn zodiacal sunt înzestrate cu o capacitate extraordinară de a mânui cuvintele şi de a purta întotdeauna discuţia într-un punct sensibil pentru cealaltă persoană. De aceea, leul este considerată una dintre cele mai sexy zodii. Mai mult, datorită încrederii sale în sine şi a narcisismului, leul reuşeşte să întoarcă privirile tuturor.

Taur

Şi femeile din zodia taur se află printre cele mai sexy zodii, deoarece, datorită atitudinii lor pline de mister şi, mai ales, datorită sex-appealului, reuşesc să se facă remarcate. Sensibile, dar totodată jucăuşe, nativele din această zodie ştiu exact ce vor şi sunt dispuse oricând să schimbe aspectele nefavorabile. De aceea, deşi aparent liniştit şi firav, nativul din zodia taur este capabil să pună imediat piciorul în prag, dacă nu îi convine ceva, iar acest lucru îl face puternic şi atrăgător.

Gemeni

Nici gemenii nu stau deloc rău la acest capitol. Înzestraţi cu un simt al umorului greu de egalat, precum şi cu o serie de atuuri de care este conştient, nativul acestei zodii ştie să se facă remarcat prin intermediul talentelor sale şi atrage mereu priviri admirative. Cu toate acestea, sexualitatea acestei zodii stă în viclenia geamănului, care reuşeşte să îi manipuleze pe cei din jur şi să obţină, astfel, ceea ce îşi doreşte.

Cele mai ciudate obiceiuri la români! De ce nu se rostește numele șerpilor în luna martie și de ce sunt acoperite oglinz... Activitate seismică INTENSĂ! Trei seisme s-au înregistrat în Vrancea în ultimele 24 de ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x