Antena Căutare

Trafic de minori în Galați! Ce a făcut o mamă adolescentă cu bebelușul ei este de neconceput! Ce s-a întâmplat cu nou-născutul

O tânără şi un bărbat din Galați au fost trimişi în judecată pentru trafic de minori după ce, în 2015, fata - adolescentă - a născut, dar în loc să ia copilul acasă, s-a hotărât să facă altceva. 

O tânără şi un bărbat din Galați au fost trimişi în judecată pentru trafic de minori după ce, în 2015, fata - adolescentă - a născut, dar în loc să ia copilul acasă, s-a hotărât să facă altceva.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi au trimis-o în judecată pentru trafic de minori pe mama copilului și pe un bărbat, după ce acesta ar fi convins-o pe tânără să-i dea bebelușul, ambii declarând în fals că el este tatăl lui.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au arătat că, în luna octombrie 2015, la externarea din Maternitatea „Buna Vestire" din Galaţi, fata minoră a declarat în mod mincinos că tatăl biologic al copilului pe care îl născuse este inculpatul Ilie-Matei Alexandru.

Însă, mama copilului și acest bărbat s-au cunoscut pentru prima dată în zilele premergătoare naşterii.

În urma declaraţiei fetei, dar şi a bărbatului, a fost eliberat certificatul de naştere al copilului, care a fost astfel preluat în creştere şi educare de către Ilie-Matei Alexandru.

Câteva luni mai târziu, mai exact în februarie 2016, tânăra a revenit însă asupra deciziei de abandonare a copilului şi a alertat autorităţile.

Astfel, situaţia minorului a ajuns în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi, care, conform atribuţiilor legale, a luat măsura plasamentului la bunica maternă.

Momentul în care un utilaj gigantic se prăbușește la o carieră din Vâlcea, sub propria greutate! Minerii, revoltați: ”Ma... O femeie a murit într-un avion, la scurt timp după îmbarcare! Eforturile medicilor de a o salva au fost inutile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x