Antena Căutare

Tragedie! Copilul lui Radu Cocos s-a inecat in piscina casei de vacanta!

Tragedie in familia unui om de afaceri roman! Baiatul sau de trei ani s-a inecat in piscina casei de vacanta, desi parintii angajasera trei bone sa-l supravegheze. Au fost cateva secunde de neatentie, pentru o suferinta vesnica.

Baiatul de trei ani era fiul omului de afaceri Radu Cocos, un milionar discret al Romaniei care a condus, printre altele, si linia de productie a unor vinuri spumante. Tragedia a avut loc la casa lor de vacanta de la Eforie Nord, unde venisera in concediu, insotiti de trei bone si o profesoara de engleza, pentru fiul lor de 3 ani si pentru sora lui mai mare. Nimeni, nici macar mama copilului care se afla in casa, nu a putut interveni in momentul in care baiatul a cazut in piscina, unde l-au gasit cand era prea tarziu.

Suferinta parintilor s-a auzit pana pe faleza, la Eforie Nord. Turistii s-au oprit din drumul lor spre plaja si au fost martori la o tragedie pe care nicio mama nu o poate indura: si-a gasit baiatul de trei ani plutind fara viata in piscina.

Un echipaj SMURD a venit de urgenta la locul accidentului. Desi au incercat sa-l resusciteze, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Craiova: Un plutonier a fost gasit spanzurat in cazarma... Nisipul de pe plaja, "scrumiera" preferata a turistilor de pe litoral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x