Antena Căutare

Tragedie: Un baietel de 7 ani aflat in excursie la Baile Felix a murit inecat

O excursie la Baile Felix a fost fatala pentru un baietel de 7 ani din Arad. Copilul s-a inecat intr-un bazin cu apa termala, dar deocamdata nimeni nu stie daca s-a aruncat sau daca a alunecat in apa. In cadere insa s-ar fi lovit la cap de trepte.

Invatatoarele erau in apa, cu elevii care stiau sa inoate, asa ca pustiul, ramas singur pe marginea bazinului, a facut ce a vrut el. Sunt doua variante: ori s-a aruncat in apa, cum facuse si cu cateva minute mai devreme, intr-n bazin mai mic, ori a alunecat in apa adanca de 80 de centimetri si s-a lovit la cap de scari.

Nici macar sora cu un an mai mare nu si-a dat seama ca a disparut. Cateva minute mai tarziu, un barbat venit sa inote l-a vazut plutind si s-a grabit sa il scoata din apa. Era deja inconstient si medicii de pe ambulanta nu au mai putut face nimic sa il salveze. Necropsia a stabilit ca baiatul de sapte ani a murit inecat.

Acum urmeaza anchetele. Mai intai, cea a politiei, care, dupa rezultatul necropsiei - asfixie prin inec- a deschis dosar penal pentru moarte prin violenta. Invatatoarele, si cea care trebuie sa ii supravegheze pe copil, dar si colegele ei, vor fi audiate. In functie de ce stabilesc verificarile oamenilor legii, si inspectorarul scolar judetean Arad ar putea deschide o ancheta, iar sanctiunile ar putea merge pana la desfacerea contractului de munca.

foto: haisavizitam.ro

Angajatii TNB intra in greva luni, in semn de solidaritate cu restul bugetarilor... Metrorex si RATB, în greva pe 1 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x