Antena Căutare

“Transilvania se dezvoltă” – o nouă serie de reportaje, începând de mâine seară, la Observator, Antena 1

Observator vorbește despre fenomenele care contează.

transilvania se dezvolta logo Galerie
Mâine seară, la Observator, ora 19.00, începe o nouă serie dedicată fenomenelor din România – „Transilvania se dezvoltă”. | Antena 1

De la România îngropată în gunoaie, la portofelul cetățenilor și cum e el afectat de scumpiri, de la poveștile cartierelor capcană de la marginea orașelor, la cum a ajuns videochatul o afacere de sute de milioane de euro anual în România, reporterii Observator au identificat și prezentat fenomene pe care le trăim. Mâine seară, la Observator, ora 19.00, începe o nouă serie dedicată fenomenelor din România – „Transilvania se dezvoltă”.

Țara noastră este cea mai importantă destinaţie de afaceri pentru Ungaria, cu peste 14.000 de companii maghiare prezente în România. Practic, o treime din investițiile Ungariei în afara țării sunt în România.

De la sport şi cultură, la educaţie şi agricultură, maghiarii îşi cresc capitalul de afaceri în Ardeal. Budapesta plătește de la terenuri agricole, grădiniţe şi şcoli, până la instituții sanitare şi stadioane. Guvernul de la Budapesta trimite în România sute de milioane de euro, în timp ce oficialii români ocolesc subiectul.

Investiţiile maghiare împart societatea în două - sunt voci care susţin că Ungaria are interese ascunse, dar şi români din Ardeal pentru care banii sunt bineveniţi. Ce avem de învăţat toţi, vedeţi într-o nouă serie: “Transilvania se dezvoltă”, de vineri, 20 mai, ora 19.00, la Observator, Antena 1.

OBSERVATOR. Despre oameni. Știrile așa cum trebuie să fie

https://observatornews.ro/
https://www.facebook.com/ObservatorAntena1
https://www.instagram.com/observatorantena1/?hl=en
https://www.tiktok.com/@observatorantena1?lang=en

Cristian Popescu Piedone, nou mesaj din închisoare. „Mi-e dor de clătitele și de gogoșile pufoase”. Ce scrisoare a trans... Ministrul Educației anunță noi schimbări majore în sistemul de învățământ. În ce constau și de când vor fi implementate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x