Antena Căutare

Transportul feroviar, in regim de iarna: 85 de trenuri anulate, o linie a fost inchisa

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a anuntat luni dimineata ultimele modificari ale transportului feroviar in urma conditiilor meteo extreme. Astfel o linie de cale ferata este inchisa si 85 de trenuri de calatori de pe 14 sectii de circulatie sunt anulate din cauza vremii nefavorabile.

Din cele 1.947 de trenuri de calator linia de cale ferata intre Urziceni si Slobozia este in continuare inchisa, liniile Bucuresti Sud - Oltenita si Chiajna - Jilava fiind redeschise.

De asemenea, se circula cu restrictii pe ruta Lehliu - Constanta, unde transportul se face cu locomotive Diesel, precum si pe sectorul Buzau - Tecuci - Iasi si Tandarei - Fetesti.

La sosiri sunt inregistrate intazieri de pana la 180 de minute, iar la plecarile din statii sunt intarzieri de maxim 10 minute.

Pentru curatarea zapezii pe liniile de cale ferata se actioneaza cu 148 de mijloace de interventie. In sud-estul tarii, in fata trenurilor de calatori sunt pluguri de zapada, astfel ca sunt posibile intarzieri.

Foto: Intact Images

Traian Igas a comis-o din nou: „Temperaturi de MINUS zero grade”... Trafic ingreunat la intrarea in Capitala, pe DN1: Vezi situatia drumurilor nationale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x