Antena Căutare

Surpriză de proporții la nunta lui George Simion! Activitatea neobișnuită de care vor avea parte invitații

Patriot declarat, se pare că George Simion își dorește să rămână în istoria țării cu nunta pe care a plănuit-o până în cel mai mic detaliu, care se va desfășura weekend-ul din perioada 27-28 august. Iată surpriza inedită pe care le-a pregătit-o participanților!

colaj foto cu george simion si ilinca munteanu Galerie
George Simion și-a organizat petrecerea de nuntă asemenea unui festival | Hepta/Instagram

Doar o zi îl mai desparte pe George Simion de marele moment în care va deveni soț cu acte în regulă. Liderul AUR a luat evenimentul de nuntă extrem de în serios, pregătindu-se temeinic pentru una dintre cele mai importante clipe din viața sa, atunci când va păși în fața altarului alături de aleasa inimii lui, Ilinca Munteanu, în vârstă de 24 de ani.

Ce surprize le-a pregătit George Simion invitaților de la nunta sa

Acestea fiind zise, petrecerea de nuntă a fost plănuită până la cele mai mici detalii, anunțându-se a fi una cu adevărat inedită, care pare că s-a transformat într-un adevărat show. George Simion a ales câteva activități cu adevărat spectaculoase cu care invitații se vor putea delecta, printre care și o plimbare cu balonul cu aer cald, care va fi însă contra cost.

Marele eveniment se va desfășura în satul Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea. Acesul participanților se va face pe bază de brăţară, ca la un festival de prestigiu. Omul politic a precizat că așteaptă aproximativ 10.000 de nuntaşi cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată în cinstea căsătoriei sale.

Citește și: George Simion a dezvăluit cine este iubita lui, de fapt! Ea e viitoarea soție a liderului AUR

George Simion, program de nuntă ca pentru un întreg festival

Potrivit unui comunicat de presă, atmosfera petercerii va fi întreținută de nume cunoscute precum Sofia Vicoveanca, Surorile Osoianu, dar și trupa Pheonix. Pe lângă marea surpriză care constă în plimbări cu balonul cu aer cald, vor exista și activități dedicate copiilor, precum teatru de păpuși, dar și ateliere de călărie, de desen și sculptură. De asemenea, şi o demonstraţie ecvestră va întregi activităţile, alături de focuri de artificii. Și presa este așteptată la eveniment.

Câţi bani a cheltuit George Simion pentru pregătirile de nuntă până în prezent

George Simion a dezvăluit recent că întregul „proiect” l-a costat 12.000 euro până în prezent. Liderul AUR a explicat că acești bani provin din donaţii sau sunt cadou de la naşii lor.

Cât despre mâncarea de la marea petrecere, Simion a fost recent ironizat pe internet după ce a cerut să primească sfaturi cu privire la locațiile de unde poate achiziționa doar legume de proveniență românească. Acesta a declarat că a cheltuit 7.000 de lei doar pe legume, care vor intra într-un ceaun alături de carne de vânat.

Citește și: George Simion, noi detalii despre nunta sa. Invitații vor purta o brățară de acces la eveniment. Ce a spus despre meniu

„Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguţă cu brânză şi mămăliguţă cu sarmale şi grătare. Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergențe. Aşa că avem mere de la Voineşti, din Dâmboviţa şi de la Rădăşeni din Fălticeni şi avem pepeni de la Amara, din Ialomiţa”, a declarat George Simion la Antena 3.

Încă din luna iunie a acestui an, George Simion a anunțat că invită toată populația României să participe la nunta sa, prin intermediul unui mesaj video. Condiţia pe care a pus-o liderul AUR a fost ca participanţii să poarte ie traditională românească.

Slujba religioasă va fi oficiată de către Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

George Simion, ironizat pe internet! Ce detaliu cu privire la nuntă a stârnit cele mai amuzante reacții... George Simion, primele imagini de la cununia civilă. Rochia neobișnuită purtată de Ilinca Muntean și martorul total neaș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x