Antena Căutare

Trupul primului roman mort in Algeria va fi adus acasa

Sunt zile de doliu in Barcanesti, acolo unde sotia si fiul lui Ionut Costache isi asteapta sotul si tatal acasa. Nu ca sa ii zambeasca, nici ca sa se bucure de venirea lui, ci ca sa il conduca pe ultimul drum.

Trupul lui Ionut Costache ar putea sa ajunga acasa, aici, in Comuna Barcanesti, maine. Il asteapta o sotie insarcinata si un fiu de sase ani, indurerati, care nu inteleg cu ce a gresit omul pe care l-au iubit atat de mult incat a trebuit sa plateasca cu viata.

In casa familiei Costache e liniste, una greu de patrus. Ionut Costache plecase in Algeria ca sa le ofere celor dragi un trai mai bun. Iar acum se intoarce acasa in sicriu. Un pret prea mare pentru un barbat care nu a cautat decat binele familiei.

Soarta a vrut ca si cel de al doilea roman ucis in Algeria sa fie tot din Prahova. Mihai Bucur plecase cu acelasi gand de mai bine. Si el se va intoarce acasa tot pentru ultimul drum.

sursa foto: Facebook

DIferenta dintre viata si moarte: 3 minute. Povestea romanilor ce au trait infernul din Algeria... Update: Detinutul care a evadat de la Penitenciarul Jilava a fost prins. Voia sa isi vada copilul bolnav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x