Căutare Live

Tulcea: Incendiu puternic la hala unui incinerator

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, la hala unui incinerator din judeţul Tulcea, fiind afectată o suprafaţă de sute de metri pătraţi.

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, la hala unui incinerator din judeţul Tulcea, fiind afectată o suprafaţă de sute de metri pătraţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, Secţia de pompieri Măcin a fost solicitată să intervină în noaptea de duminică spre luni, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o hală a unui incinerator din localitatea Smârdan.

„Arde o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi din hala metalică, cu risc de prăbuşire, în care sunt aproximativ 100 de tone de deşeuri animale şi 50 de tone de făină proteică. În exteriorul halei, incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, la 50 de tone de deşeuri animale”, au afirmat reprezentanţii ISU Tulcea.

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

După câteva ore, incendiul din zona halei a fost stins, pompierii lucrând pentru stingerea incendiului exterior. La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în desfăşurare.

Sursa : news.ro

Caz șocant! O tânără din București a păcălit 200 de polițiști și jandarmi... Legea pensiilor 2019. Ce modificări aduce, de la 1 septembrie, noua lege a pensiilor...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri