Antena Căutare

Ultimele cuvinte rostite de colonelul in rezerva Mihai Irimiea: "I-am scris o scrisoare lui Basescu…"

"I-am scris o scrisoare lui Basescu…". Acestea au fost ultimele cuvinte pe care le-a rostit Mihai Irimiea, colonel in rezerva din 2001. A facut comotie cerebrala chiar in timp ce ii scria sefului statului despre situatia grea in care se afla acum pensionarii.

Pe 28 decembrie, seara, Mihai Irimiea a inceput sa ii scrie o scrisoare presedintelui Traian Basescu.

"Profesia imi permite sa apreciez ca suntem in situatia unui stat esuat, care nu mai produce bunastare decat pentru cei aflati la putere si asta pentru ca se infrupta din banul public pe care il administreaza discretionar fara sa dea socoteala nimanui. Cei saraci raman condamnati la saracie. in regimul d-voastra se petrec lucruri incredibile in toate domeniile si de proportii fara precedent. Cine ar trebui sa raspunda pentru toate acestea? (...) Patronati astfel domnule presedinte, distrugerea viitorului acestei tari! (...) Patronati astfel stergerea trecutului acestui popor! (...) Dar si acest prezent il patronati tot dumneavoastra domnule presedinte!", nota Irimiea.

Colonelul in rezerva nu a mai terminat scrisoarea adresata presedintelui. A facut comotie cerebrala si a decedat.

Studentii colonelului in rezerva Mihai Irimiea si-l amintesc ca pe un profesor deschis si vesel. Pe pagina de internet creata pentru a-l comemora pe Mihai Irimiea s-au strans zeci de randuri de la studentii pe care i-a indrumat.

sursa: antena3.ro

Foto: antena3.ro

Cumpararea calmantelor se va face doar pe baza de reteta... Romanii sunt cel mai numeros grup etnic de imigranti in UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x