Antena Căutare

Un angajat ANAF, suparat pe Blejnar, si-a umplut declaratiile de avere cu injuraturi

Un angajat al ANAF, suparat pe sistem si mai ales pe Sorin Blejnar, a umplut toate declaratiile sale de avere din ultimii ani numai cu injuraturi.



"Ma hotilor, eu nu am bani ca voi din furat, sa-mi cumpar terenuri din furat. Terenul din Domnesti l-am cumparat cu banii stransi din munca la patron, deci inainte de a ma angaja in Fisc. Voi cum ajungeti slujbasi platiti de stat, adica ziceti voi? Voi sunteti statul si bagati mana in banii statului si ai poporului de va ia dracu". Cam asa suna o parte din declaratia de avere a angajatului ANAF. Omul a insirat cuvinte greu de reprodus chiar si pe stadioane.

"Domnule, vreau sa stiu, cat de destept poate fi el fata de mine, de vreme ce eu am ramas in apartament de patru camere si el a ajuns in vila de un milion?" - aceasta este intrebarea adresata lui Sorin Blejnar si care-l bantuie pe Gheorghe Constantinescu de cativa ani buni. Referent la Executari silite, barbatul de 60 de ani le da mari batai de cap sefilor sai.

"Praful sa se aleaga de voi, praful si pulberea, arsita desertului sa va racoreasca atunci cand va este cald si gerul arctic sa va incalzeasca cand va este frig. Eu nu ma pot descurca cu intretinerea, medicamentele mele si ale sotiei si copilului si voi ma puneti sa declar conturi", mai spune Gheorghe Constantinescu.

Chemat in comisia de disciplina pentru "creatiile" pline de ura, Gheorghe Constantinescu nu pare prea afectat. Spune ca a primit doar un avertisment, dar si aprecierea colegilor. E drept, mai pe ascuns.

Cum e putin probabil ca Sorin Blejnar sa plece prea curand din fotoliul de sef al ANAF, iar salariile bugetarilor nu sunt nici ele pe lista majorarilor, omul spune ca asteapta cu interes declaratia de avere pe 2012. Nu de alta, dar are deja in minte cateva urari pentru superiori.

Un parc de 2 hectare se deschide in Capitala in weekend... UPDATE! Probleme in prima zi de recensamant. Zeci de recenzori din Constanta s-au retras...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x