Antena Căutare

Doliu în lumea muzicii populare! Un artist în vârstă de 31 de ani s-a stins din viață

E doliu în lumea muzicii populare. Un îndrăgit artist s-a stins din viață la doar 31 de ani, în urma unei lupte cu o boală cruntă. 

E doliu în lumea muzicii populare. Un îndrăgit artist s-a stins din viață la doar 31 de ani, în urma unei lupte cu o boală cruntă.

Ionel Șipoșavea, în vârstă de 31 de ani, s-a stins din viață după o luptă cu o boală cruntă, anunțul fiind făcut de familia lui.

”Cuvintele nu pot înlocui suferința. Durerea ne sfâșie sufletul. Speranța, iubirea, viața a murit odată cu tine, odată cu tine copilul nostru minunat. N-am știut că viața înseamnă 31 de ani…am crezut că dorința ta de viață e mai presus de orice. Zâmbetul tău, voioșia ta, tinerețea ta ne-a încurajat…ne-ai ținut vii, am trăit prin tine și cu tine suflet blând.De azi (n.r. joi) dragul nostru Neluțu, ai ales să stai între îngeri, ai ales să ne privești din cer… Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun!”, au transmis părinții lui Ionel Şipoş, potrivit banatulazi.ro.

Ionel Șipoșavea, în vârstă de 31 de ani, era directorul unui ansamblu cunoscut.

Lovitură pentru bugetari! Vor rămâne fără un spor important, de la 1 ianuarie 2019! ... Revoluția din decembrie 1989: Adevărul despre ultimele zile din viața Dianei Alexandra, unul dintre cei 37 de copii uciș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x