Antena Căutare

Adevărata dimensiune a epidemiei de coronavirus! Asistent medical de la spitalul Universitar: „Nu ne-au făcut teste, suntem adevărate bombe în acea instituție”

O mărturie cutremurătoare vine şi de la Spitalul Universitar din Capitală, acolo unde primul pacient infectat cu COVID-19 a fost disgnosticat în urmă cu trei săptămâni.

Între timp 17 cadre medicale şi 10 pacienţi au ieşit pozitiv la coronavirus. Asistentul medical Daniel Simion ne spune ce se întâmplă la unul dintre cele mai mari spitale de urgenţă din ţară!

Asistentul medical a dezvăluit că situația începe să scape de sub control la Spitalul Universitar din București.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iar dezvăluirile acestuia au continuat cu detalii și mai șocante:

citește și: Medicament inovativ împotriva coronavirus, testat în România. Fost președinte SIE: Rezultatele au fost foarte bune pentru cazurile extreme

„Toată lumea spune că trimite, că face. Lumea spune că vinovat de toată situația asta e profesorul Cîrstoiu, este singurul vinovat. Dar nimeni nu îl întreabă dacă avem materialele pe stoc, nimeni nu întreabă care este situația. Este vinovat că a acceptat să preia această instituție în situația în care a preluat-o. Nu poți să ceri materiale dacă nu ai materiale.

Adevărata dimensiune a epidemiei de coronavirus! Asistent medical de la spitalul Universitar: „Nu ne-au făcut teste, suntem adevărate bombe în acea instituție”

Situație incredibilă la Spitalul Universitar din București

Situație incredibilă la Spitalul Universitar din București

În ultima mea tură, toată ziua de sâmbătă am purtat o mască, fiindcă nu erau. Am înțeles că au venit pe parcurs materiale, am înțeles că sunt materiale. Nimeni nu știe absolut nimic, e un haos total.

citește și: Dezinfecție de tot râsul pe străzile din Turnu Măgurele! Imaginile ce i-au scandalizat pe români: „Asta e batjocură”

Colegii nu știu să se echipeze în noile costume, unii nici nu știu cum arată. Singurele dușuri din spital sunt în blocul operator, unde wc-ul este defect de două săptămâni, că fosta echipă managerială nu a catadicsit să rezolve problemele. Situația de acum este doar o tensiune (...) Nu am făcut teste, am intrat în contact cu pacienți, suntem posibili purtători asimptomatici, suntem adevărate bombe în acea instituție.

De ce? Fiindcă nu ni s-au dat materiale de protecție și nu se fac teste. Circulăm haotic cu lifturile, nu avem lifturi speciale...Astea sunt condițiile”, a mai dezvăluit Daniel Simion, asistent medical.

Urmărește materialul video de mai sus din Observator ca să afli ce alte dezvăluiri a mai făcut bărbatul despre situația de la Spitalul Universitar din București.

„Virusul rezistă mai mult de cinci zile pe piele” - Medicul Tudor Ciuhodaru a publicat „Ghidul anti-covid”. Ce trebuie s... An școlar 2020. Ministerul Educației reacționează după ce un document fals ar fi anunțat când reîncepe școala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x