Antena Căutare

BREAKING NEWS! ALERTĂ MAXIMĂ la Aeroportul Otopeni! Un avion a aterizat de URGENȚĂ, după o amenințare cu BOMBĂ

O aeronavă Wizzair care zbura pe ruta Kutaisi-Varşovia a aterizat, joi după-amiază, pe Aeroportul din Otopeni, în urma unei ameninţări cu bombă la bord.

UPDATE: Aeronava ce a fost vizată de o ameninţare cu bombă și a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni a decolat, joi seară, de la Bucureşti către Varşovia, la ora 21.12.

Cei 173 de pasageri care se aflau la bord şi-au continuat cursa către Varşovia.

SRI a demarat procedurile specifice într-un astfel de caz şi au fost scanate bagajele şi aeronava, fără a se găsi vreun colet suspect.

O aeronavă Wizzair care zbura pe ruta Kutaisi-Varşovia a aterizat, joi după-amiază, pe Aeroportul din Otopeni, în urma unei ameninţări cu bombă la bord.

Cei 173 de pasageri au fost debarcaţi, fiind desfăşurate procedurile specifice, potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Conform Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, aeronava Wizzair care zbura pe ruta Kutaisi-Varşovia a aterizat la ora 16.20 pe Aeroportul din Otopeni, în urma unei ameninţări cu bombă la bord.

Ameninţarea cu bombă a fost primită telefonic, la Aeroportul Kutaisi (Georgia), de o femeie.

Aeronava a fost parcată pe o poziţie izolată, iar cei 173 de pasageri au fost debarcaţi la ora 16.25.

Procedurile specifice sunt în curs de desfăşurare.

,,România a ajuns o colonie condusă din afară, iar în prezent asistăm la un proces de dezromânizare''. Aceasta este una ... MOARTE CUMPLITĂ pentru doi tineri, în Arad! Au avut timp să își dea seama că vor pieri. Imagini TULBURĂTOARE - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x