Un bărbat de 52 de ani, împușcat de polițiști, la Galați! Omul arunca cu pietre în vecini 

 

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Liești, județul Galați, a fost împușcat de polițiști, în timpul operațiunii de imobilizare efectuată de oamenii legii. 

Potrivit acesteia, joi dimineaţă, poliţiştii Postului de Poliţie Lieşti au fost sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că un bărbat se manifestă violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini. 

Sechestrat și schingiuit ca-n Evul Mediu, de doi polițiști! „Lăsaţi-mă că mor! Vă rog frumos, mă omorâţi”

Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului și au încercat să-l imobilizeze, însă acesta a început să-i lovească cu pietre. 

Poliţiştii au executat focuri de avertisment în plan vertical şi au solicitat ajutorul plutonului de intervenţie din cadrul SAS. Bărbatul s-a manifestat violent şi faţă de aceştia, continuând să arunce cu pietre şi, mai mult, când s-a trecut la imobilizarea acestuia, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o şurubelniţă. Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectil de cauciuc, rănindu-l pe agresor. 

Te-a bătut soțul în miez de noapte? Nu se cade să deranjezi polițiștii până dimineață! Declarația uluitoare a unui șef din Poliția Română

Până la venirea echipajului SMURD acestuia i s-a acordat primul ajutor de către luptătorii SAS. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI