Antena Căutare

Un bărbat de 52 de ani, împușcat de polițiști, la Galați! Omul arunca cu pietre în vecini 

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Liești, județul Galați, a fost împușcat de polițiști, în timpul operațiunii de imobilizare efectuată de oamenii legii. 

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Liești, județul Galați, a fost împușcat de polițiști, în timpul operațiunii de imobilizare efectuată de oamenii legii.

Potrivit acesteia, joi dimineaţă, poliţiştii Postului de Poliţie Lieşti au fost sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că un bărbat se manifestă violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini.

Sechestrat și schingiuit ca-n Evul Mediu, de doi polițiști! „Lăsaţi-mă că mor! Vă rog frumos, mă omorâţi”

Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului și au încercat să-l imobilizeze, însă acesta a început să-i lovească cu pietre.

Poliţiştii au executat focuri de avertisment în plan vertical şi au solicitat ajutorul plutonului de intervenţie din cadrul SAS. Bărbatul s-a manifestat violent şi faţă de aceştia, continuând să arunce cu pietre şi, mai mult, când s-a trecut la imobilizarea acestuia, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o şurubelniţă. Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectil de cauciuc, rănindu-l pe agresor.

Te-a bătut soțul în miez de noapte? Nu se cade să deranjezi polițiștii până dimineață! Declarația uluitoare a unui șef din Poliția Română

Până la venirea echipajului SMURD acestuia i s-a acordat primul ajutor de către luptătorii SAS.

Ministrul Transporturilor, anunț de ultimă oră: ”Uber și Bolt nu se închid! S-a promovat un fake news!”... Papa Francisc, 10 sfaturi pentru o familie fericită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x