Antena Căutare

Un poliţist din România, filmat în timp ce aplica legea îmbrăcat în şort şi în bluză de trening - Video

Un poliţist a fost filmat în timp ce aplica legea îmbrăcat în şort şi în bluză de trening. Agentul a oprit o maşină în trafic, chiar dacă nu era în timpul programului. Imaginile au provocat controverse.

Un poliţist a fost filmat în timp ce aplica legea îmbrăcat în şort şi în bluză de trening. Agentul a oprit o maşină în trafic, chiar dacă nu era în timpul programului. Imaginile au provocat controverse.

Românii s-au întrebat dacă bărbatul poată să fie în misiune într-o astfel de ţinută și au fost surprinşi să afle răspunsul şefilor din Poliţie.

Maşină de poliţie a fost filmată în Ghimpaţi, judeţul Giurgiu. Agentul mergea să alimenteze autoturismul de serviciu, când un alt şofer i-a tăiat calea. A pornit semnalele şi a plecat în urmărirea lui. Cei care au surprins aceste imagini au fost convinşi că poliţistul în şort şi tricou comite un abuz.

Polițistul care apare în imagini este ajutorul șefului de post din Ogrezeni și a explicat că era îmbrăcat lejer pentru că se întorcea de la orele de pregătire fizică pe care orice polițist trebuie să le facă săptămânal.

Reprezentanţii sindicatului poliţiştilor spun că agentul a acţionat legal, chiar dacă nu purta uniformă. Poliţistul este obligat să asigure permanenţa. Practic, trebuie să fie gata să intervină în orice moment și nu contează ţinuta vestimentară.

Mai multe detalii, în clipul de mai sus din „Observator”.

Alertă alimentară! Focare de infecție, descoperite în magazine din România! Imagini revoltătoare - Video... Copilă găsită într-un morman de gunoi! Izolată de lume și înfometată, se poartă ca un animal: „Nu vorbește, scoate doar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x