Antena Căutare

Monstru, nu tată! Cine este bărbatul din Arad care și-a bătut fetele cu biciul, pentru ceva ce au făcut în joacă. Imagini ce vă pot afecta emoțional! Foto

Un tată din județul Arad și-a bătut cele trei fiice cu biciul, pentru ceva ce copilele au făcut în joacă. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Un tată din județul Arad și-a bătut cele trei fiice cu biciul, pentru ceva ce copilele au făcut în joacă. Bărbatul a fost arestat preventiv, marţi, la Judecătoria Aiud.

Tatăl celor trei copile, Muntean Constantin, în vârstă de 43 de ani, din satul Geoagiu de Sus, comuna Stremţ, era sub influența alcoolului și le-a lovit cu biciul pe fete după ce acestea au făcut o năzdrăvănie amuzantă.

Fetele, cu vârste de șase, opt și 11 ani, vor fi internate alături de mamă într-un centru maternal din Alba Iulia.

Valentin Frăcea, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, a declarat pentru Alba24 că măsura internării va fi luată astăzi, 31 iulie.

Monstru, nu tată! Cine este bărbatul din Arad care și-a bătut fetele cu biciul, pentru ceva ce au făcut în joacă. Imagini ce vă pot afecta emoțional! Foto

Mama, alături de cele trei minore, vor putea sta în centrul maternal pe o perioadă de șase luni. Dacă între timp mama va dori să se întoarcă în locuinţa familiei, cele trei minore vor putea rămâne într-un centru de plasament.

Este luată în calcul şi varianta în care tatăl poate fi decăzut din drepturile părinteşti printr-o decizie judecătorească.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani are cont pe Facebook, unde a publicat mai multe fotografii cu minorele. „Fetele mele sunt fericite”, a scris tatăl lor, textul fiind o descriere a unei fotografii în acre minorele fac baie într-o piscină. La o altă iamgine a scris „cele mai frumoase fete din lume”, potrivit adevarul.ro.

Monstru, nu tată! Cine este bărbatul din Arad care și-a bătut fetele cu biciul, pentru ceva ce au făcut în joacă. Imagini ce vă pot afecta emoțional! Foto

Bărbatul și-a bătut fiicele cu biciul, pentru că, în joacă, ele ar fi colorat câinele din curte.

O vecină care a văzut rănile de pe trupurile copilelor a anunţat autoritățile.

„Am fost informaţi că minorele au fost maltratate de tată cu un bici lăsând urme foarte grave pe membre, faţă. Mi-a trimis poze. Am luat legătura cu poliţia”, a spus Lavinia Diana Indrei, asistent social, potrivit digi24.ro.

Oamenii din localitate spun că nu ar fi fost pentru prima dată când bărbatul a devenit violent.

Bărbatul va sta după gratii cel puțin 30 de zile, timp în care polițiștii vor continua ancheta.

Vacanța de vară a elevilor s-ar putea prelungi cu încă o săptămână! Ministrul Ectarina Andronescu ar putea face anunțul... Inspectorii ANAF au făcut 17 sesizări penale pentru români cu venituri suplimentare nedeclarate de 20 milioane euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x