Antena Căutare

Un barbat din Bistrita Nasaud a fost spulberat de o masina, in timp ce traversa pe o trecere de pietoni

Un barbat din Bistrita Nasaud a trecut pe langa moarte, la doi pasi de casa. A fost spulberat azi-noapte, de o masina, in timp ce traversa pe o trecere de pietoni. A mai patit-o, acum doua luni. Atunci a scapat cu cateva zgarieturi, dar acum a ajuns in stare grava la spital

Barbatul de 55 de ani se indrepta spre casa. Dar n-a mai ajuns acolo, din vina unui sofer neatent. “Un autoturism marca Daewoo nu a acordat prioritate de trecere unui pieton aflat in traversarea strazii pe la trecerea de pietoni”, a declarat comisarul sef Vasile Andries de la Politia Rutiera Bistrita Nasaud.

Cand au vazut scena de cosmar localnicii au sarit imediat in ajutorul barbatului. Omul a supravietuit impactului violent. In momentul in care au ajuns medicii era intins pe asfalt, inconstient. “Am gasit un pacient intins pe sosea, de sex masculin, aproximativ 54 de ani, in coma, cu un traumatism cranio-cerebral sever. L-am intubat si l-am transportat la spital pentru investigatii suplimentare”, a afirmat medicul SMURD Mihaela Kuron.

Medicii se tem ca omul nu va supravietui. In urma cu doua luni, a mai fost lovit de o masina tot pe o trecere de pietoni. Atunci insa a avut noroc. A scapat cu cateva rani usoare.

Imagini socante intr-o scoala din judetul Suceava. O eleva a fost batuta cu salbaticie de o colega si de mama acesteia... Din cauza unui sistem bolnav, un tanar diagnosticat cu cancer se stinge incet, dar sigur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x