Antena Căutare

Un bărbat s-a stins din viață pe targă, în fața spitalului, după ce a așteptat ore în șir să fie îngrijit! Nepoata lui, sfâșiată: ”A murit ca un câine!”

Imagini revoltătoare au fost surprinse la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, unde un bărbat care și-a pierdut viața a zăcut ore în șir pe o targă, în fața unității medicale.

Imagini revoltătoare au fost surprinse la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, unde un bărbat care și-a pierdut viața a zăcut ore în șir pe o targă, în fața unității medicale.

Indignat că niciun cadru medical nu intervine, un aparținător a filmat totul și a făcut publice imaginile pe internet, acesta acuzând angajații spitalului de ”lipsa de umanitate și dezinteres total față de pacientul care a murit în fața spitalului”.

De asemenea, în imaginile făcute publice se poate auzi cum alți pacienți, care se află la recepția unității medicale, sunt revoltați de ceea ce se petrece.

”Bunicul meu s-a simțit rău, între timp am sunat la ambulanță, au venit, l-au luat..a ajuns la spital în jur de ora 10:00 aproximativ și a stat până la 17:30-18:00, dar nu l-a băgat nimeni în seamă. A mers mami la asistente, dar ele ziceau că ce să-i facă, să-l țină de mână? După ore întregi i-au zis să-l ia acasă sau îl bagă la Terapie Intensivă. Mami a zis că dacă moare, da, vrea să-l ia acasă. Nu au vrut, însă, să-i dea Salvare, iar când a încercat o asistentă să-l pună în mașina personală a tras de el și nu au mai apucat. A murit în fața spitalului, pe targă. Nu au adus nici măcar un cearșaf ca să pună pe el. Au fost clipe de coșmar. La Severin mori cu zile, la fel cum probabil a murit si bunicul meu!”, a fost mesajul nepoatei omului care s-a stins din viață în fața Secției de Urgență a spitalului din Drobeta Turnu Severin.

Ionuț a dispărut din spital acum doi ani. De atunci, mama lui cere fără oprire ajutor... Mama fetei care a fost abuzată de tatăl vitreg refuză să-l părăsească pe agresor: ”Am investit în gospodărie. E casa lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x