Antena Căutare

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce cuptorul unei turnatorii a explodat

Un barbat si-a pierdut viata si alti doi se zbat in ghearele mortii dupa ce cuptorul unei turnatorii din Iasi a sarit in aer. Se pare ca deflagratia s-a produs dupa ce o bucata de metal umeda a cazut in cuptorul care avea peste o mie de grade celsius. Va avertizez ca urmeaza imagini socante.

Doi medici ajutati de alte sapte cadre medicale - asistenti si infirmiere - ii acorda primul ajutor barbatului. Pacientul are arsuri grave si trebuie invelit in intregime in folie, pentru ca ranile sa nu se infecteze.

In total, trei muncitori au fost raniti. Cel mai grav dintre ei a fost resuscitat de medici, dar a murit patru ore mai tarziu.

Unul dintre colegii sai prezenta rani aproape la fel de grave asa ca medicii au decis sa-l transfere in Capitala. Un avion al ministerului apararii a fost trimis la Iasi sa-l ia pe ranit. Al treilea barbat a ramas in grija medicilor ieseni.

Inspectoratul Teritorial de Munca incearca acum sa afle din ce cauza s-a produs accidentul.

Din primele cercetari deflagratia s-a produs dupa ce o bucata de metal umeda a cazut in cuptorul in care temperaturile depasesc 1000 de grade celsius.


VIDEO! Vamaiotii au uitat de griji si inhibitii de 1 Mai... Maidanezii din Romania au bagat frica in spanioli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x