Antena Căutare

Incident groaznic la Sinaia! O femeie însărcinată și un bărbat au căzut cu un ATV într-o râpă!

O femeie însărcinată și un bărbat au fost rănite, duminică, după ce au căzut cu un ATV într-o râpă, în Munţii Bucegi, în apropierea staţiunii Sinaia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, accidentul a avut loc pe drumul care duce din staţiunea Sinaia către Cita 1400 din Masivul Bucegi.

Cei doi – un bărbat de 25 de ani o femeie de 23 de ani, cetăţean spaniol – au pierdut controlul asupra unui ATV şi au căzut într-o râpă, la o diferenţă de nivel de opt metri.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova au precizat că femeia, care este gravidă în cinci luni, a suferit un traumatism abdominal, un traumatism hemitorace stâng şi o leziune la clavicula dreaptă, ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Bărbatul a fost rănit mai uşor, având un traumatism la umărul stâng şi fiind transportat la spitalul din Sinaia.

Sursa : news.ro

Un bărbat, sfâșiat de un câine de luptă, pe stradă, în Galați! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO... Jandarm dezlănțuit, la Cluj-Napoca! A snopit în bătaie un bărbat și a fost filmat! Atenție, imagini ce vă pot afecta emo...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x