Antena Căutare

Sătul de gropile din fața blocului, un bucureștean s-a pus pe treabă! Acum riscă o amendă din partea primăriei

După ce în urmă cu doar câteva săptămâni un bărbat din Suceava a construit singur un metru de autostradă, a venit rândul unui bucureştean să se ocupe de drumul din faţa locuinţei sale!

După ce în urmă cu doar câteva săptămâni un bărbat din Suceava a construit singur un metru de autostradă, a venit rândul unui bucureştean să se ocupe de drumul din faţa locuinţei sale! Speriat de faptul că din gropile de pe strada lui sar pietre care sparg geamurile maşinilor şi care ar putea răni un copil, bărbatul a trecut la treabă.

În timp ce vecinii îi aplaudă gestul, edilii promit că vor discuta situaţia în următoarea şedinţă de consilu, adică peste o lună.

Să scape de noroiul din faţa blocului, un craiovean a pavat aleea cu dopuri de sticlă, în loc de asfalt. Toți trecătorii se opresc să vadă

Strada Finta, Sectorul 6 al Capitalei. O stradă care arată ca după bombardament, spun cei care locuiesc în zonă. Sătul de această situaţie şi inspirat de ideile de pe internet, Emil a acţionat. Cu 100 de lei, adeziv, nisip şi apă a acoperit două cratere din asfalt.

RISCĂ O AMENDĂ DIN PARTEA PRIMĂRIEI

Din pacate, improvizatia tanarului nu este o solutie de durata. Prima problema a aparut deja, ploaia de astazi nu a permis materialului sa se usuce asa ca usor usor se desprinde sub greutate masinilor care trec. Tot din cauza ploii gropile sunt acoperite cu apa si devin o adevarata capcana pentru soferi.

Primăria Sectorului 6 spune că a primit în ultimul an două solicitări privind această stradă, iar echipele Administraţiei Domeniului Public au măsurat și calculat cantitățile necesare reparațiilor, Aşa cum s-a mai întâmplat în alte cazuri, tânărul ar putea fi amendat de poliţie pentru că a făcut lucrări neautorizate pe un drum public.

Accident cumplit în timp ce repara o mașina! Un bărbat a ajuns la spital cu o tijă de 20 centimetri înfiptă în cap. Ce ș... Ei sunt taximetriștii agresori, care l-au lovit cu sânge rece pe tânărul de 19 ani din Galați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x