Antena Căutare

Tragedie imensă! Un copil care abia împlinise 14 ani s-a înecat în râul Buzău. „Au băgat cupa excavatorului ca să-l scoată”

Un copil care abia împlinise 14 ani s-a înecat, duminică, în râul Buzău, după ce a intrat să facă o baie alături de câțiva prieteni.

Un copil care abia împlinise 14 ani s-a înecat, duminică, în râul Buzău, după ce a intrat să facă o baie alături de câțiva prieteni.

Copilul, Alexandru Panaite, a plecat cu prietenii cu microbuzul din comuna lui natală, Maxenu. S-au oprit în dreptul podului de la Mărăcineni și au intrat să facă o baie.

Prietenii lui Alexandru Panaite au observat, la un moment dat, că băiatul nu mai iese la suprafață, și au intrat în panică. Au încercat să îl caute, scufundându-se de mai multe ori, însă trupul minorului era de negăsit, potrivit reporterbuzoian.ro, citat de libertatea.ro.

În jurul orei 18.00, cei aflați pe mal au sunat la 112, iar dispozitivul ISU s-a pus imediat în mișcare.

Salvatorii nu au mai inițiat misiunea de căutare-salvare deoarece, la ajungerea acestora, cadavrul fusese deja scos de către localnici.

„Se aude că s-a prins într-un ochi de apă și a fost tras la fund, în groapă. Au băgat cupa excavatorului ca să-l scoată”, a povestit un apropiat.

Admitere Academia de Poliție 2019. Când se afișează rezultatele finale... Arad: Bărbat cercetat după ce ar fi ameninţat pe Facebook o femeie de 30 de ani şi două tinere, de 17 şi 19 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x