Antena Căutare

Un copil de 11 ani a ajuns la spital cu mâna ruptă, după ce a fost bătut de colegi, într-o pauză! Cum a reacționat profesoara puștiului

Un copil în vârstă de 11 ani, din Cluj, a ajuns la spital cu mâna ruptă, după ce a fost bătut cu bestialitate de colegii de clasă.

Un copil în vârstă de 11 ani, din Cluj, a ajuns la spital cu mâna ruptă, după ce a fost bătut cu bestialitate de colegii de clasă.

Dacă mai întâi copilul a fost umilit de ceilalți, ulterior batjocura s-a transformat în bătaie. Totul s-a petrecut la școală, într-o pauză, iar părinții copilului spun că nu este prima dată când se întâmplă asta.

Citește și: Copil bătut și terorizat chiar de colegii lui. „Noaptea se trezește plângând, visând că este bătut”

Incidentul s-a produs în Viișoara, județul Cluj, însă, cadrele didactice au decis să ignore plângerile făcute de părinți.

Când a ajuns acasă mușcat de umăr și cu mâna ruptă, băiatul în vârstă de 11 ani i-a povestit surorii ce s-a întâmplat. Aceasta s-a dus să stea de vorbă cu diriginta clasei, însă, anunță Antena 3, a primit un răspuns halucinant din partea doamnei profesor: ”Dacă nu mi-am rupt eu mâna, nu este o problemă”.

Citește și: Și-au ucis copilul de nouă luni în bătaie. Pedeapsa pe care o riscă cei doi părinți

De asemenea, părinții altor copii se plâng că și copiii lor au fost victime, însă nu au depus nicio reclamație de teamă că cei mici vor fi taxaţi la note de profesori.

Mario Iorgulescu, implicat și în alte accidente înainte de cel în care a pierit Dani Vicol! Tânărul a făcut praf mașini ... Administratorul judiciar al ELCEN: Situaţie dramatică în sistemul de termoficare; 1,3 miliarde litri/lună - pierderile d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x